Jeremy Clarkson kan överge BBC efter bråket

NÖJE

Clarkson får stöd av premiärminister David Cameron

1 av 7

”Top gear”-stjärnan Jeremy Clarkson uppges ha slagit en producent för att det inte fanns varm mat på inspelningsplatsen.

Nu överväger 54-åringen att lämna BBC.

Flera kanaler uppges vara beredda att betala enorma summor för att locka honom till sig.

Nyheten slog ner som en bomb bland ”Top gear”-fansen i tisdags. Den oerhört populära - och kontroversiella - programledaren Jeremy Clarkson stängs av från BBC. Dessutom ställs söndagens avsnitt in.

”Besviken på maten”

Enligt Daily Mail ska Jeremy Clarkson ha slagit till en producent på grund av att det inte fanns någon varm mat under en inspelning av ”Top gear” i Newcastle.

BBC ska utreda händelsen internt. Men nu uppger en vän till tv-stjärnan att han kan komma att lämna BBC oavsett vad utredningen kommer fram till.

Clarkson och de två ”Top gear”-kollegorna skulle precis förlänga kontraktet med BBC när han blev avstängd.

Det verkar alltså inte finnas något som hindrar 54-åringen från att lämna tv-nätverket. Och konkurrerande kanaler uppges redan ha lagt fram mångmiljonbud för att rekrytera honom.

Får stöd av Cameron

Samtidigt får Clarkson stort stöd från fansen. Den digitala namninsamlingen ”Bring back Clarkson” har fått 500 000 underskrifter - det är nytt brittiskt rekord.

Tv-bråket har också tagit sig till den allra högsta politiska nivån i Storbritannien. Premiärminister David Cameron, som är vän med Clarkson, har sagt att hans barn skulle blir ”förkrossade” om ”Top Gear” skulle sluta sändas.

– Jag hoppas att det här kan lösas, har Cameron också sagt, enligt Daily Mail.

Tyck till om de senaste nöjesnyheterna – gilla Nöjesbladet på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM