Mode

Bästa Black Friday-köpen från Beauty.theyouway

Av: 

Anna Wahlberg

NÖJE

Sköhetsredaktören väljer ut sina favoriter ur Black friday-yran

Black Friday har blivit en av de riktigt stora shoppingdagarna under året med stora reor och exklusiva erbjudanden. Vi listar våra reafavoriter från onlinejättarna som Zalando, Nelly och Asos såväl samt lyxiga Luisa via Roma och skönhetssajten Beauty.theyouway.

Beauty.theyouway erbjuder våra läsare att förhandsshoppa deras julkampanj under fredag och lördag. Flera märken och produkter är nedsatta till rabatterade priser. Här nedan listar skönhetsredaktören Anna Wahlberg sina favoriter ur kampanjen.

1. ”Doftljus mörk vanilj”, Lilla Bruket

En fladdrande låga och ombonad lyxdoft av vanilj är ett måste när film, fluffig pläd och oanständigt mycket snask inte räcker till för att maxa hemmamyset.

2. ”Cure extra care moist”, Akademikliniken

Fluffig fuktbomb för ansiktet som passar alla som känner sig torra och strama och får panik på eländet.

3. ”That’s icredi’peel”, Bliss

Engångsförpackade pads med exfolierande syror med wow-resultat som märks direkt. Byebye glåmet och hallå där snygglystern!

4. ”Neuroliquid volufill youth eye serum” och ”Neuroliquid volufill moisturizing hydra-gel”, Peter Thomas Roth

Effektiv duo i kampen mot kråksparkar och andra livstecken.  Kollagenstimulerande aminosyror och återfuktande hyaluronsyra verkar för ökad fasthet medan planktonextrakt ger en tillfällig (men gudasänd) plumpeffekt som slätar ut linjer ochminskar hålögdhet.

5. ”Instant hydrating mask”, Beauté Pacifique

Att sova med den här fuktmasken är bästa räddningen för knastertorr vinterhud i total kris. Masken är också ett oslagbart vapen för festprissar med ökenkänning och resenärer med flygkabinstorka.

ANNONS EXTERN LÄNK

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Lyko SE

Publisert:

LÄS VIDARE

Grattis Tom Hanks på 60-årsdagen

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode

Black Friday