Lindsay Lohan

Lindsay Lohan gjorde samhällstjänst – på teaterscenen

Av: 

Björn Berglund

NÖJE

Stjärnan misstänkt för fusk – igen

Lindsay Lohan har hamnat i trubbel med rättvisan igen.

Skandaldrottningen har försökt få sin teaterroll att räknas som samhällstjänst.

2013 dömdes Lindsay Lohan till 240 timmars samhällstjänst för vårdslöshet i trafiken. Nu har en åklagare i Kalifornien granskat de timmar som Lohan registrerat och upptäckte en hel del fuffens, skriver TMZ. Lindsay Lohan ska nämligen ha rapporterat tid som hon tillbringat på en teaterscen i London i höstas som samhällstjänst.

Riskerar fängelse

Hon ska dessutom ha försökt tillgodoräkna sig en mingelstund efter pjäsen och vid ett tillfälle har den 28-åriga skådespelerskan rapporterat flera timmar då hon inte ens jobbade.

Åklagaren kritiserar även att Lohan samlat in pengar åt organisationen som administrerat hennes samhällstjänt och menar att det skapat en jävssituation.

Åklagaren kräver nu att Lohan infinner sig i domstolen för att förklara sig och yrkar på att hennes villkorliga dom ska hävas. Om så blir fallet riskerar Lohan fängelse.

”Ovanlig virussjukdom”

Det här är inte första gången som Lohan slarvar med sin samhällstjänst. I julas uppdagades det att stjärnan hamnat rejält efter tidsplanen och bara gjort hälften av sina timmar. Då var den officiella förklaringen att Lohan åkt på en ovanlig virussjukdom under en semester.

I höstas gjorde Lindsay Lohan sin scendebut i en uppsättning av ”Speed the plow” på Londonteatern The Playhouse. Pjäsen fick blandade recensioner.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - Låna tryggt & enkelt här.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Lindsay Lohan

London

Teater

Klick!