Cheap Monday öppnar sin visning för alla

På måndag drar Stockholms modevecka igång och vi kan redan nu förutspå en mycket intressant sådan med konstinspirerade visningar, visningar på udda ställen och en visning som alla är bjudna till.

Cheap Monday skippar creddiga inbjudningar och kör hela kalaset öppet i Kungsträdgården i Stockholm. Det utlovas även ”ett överraskningsmoment  utöver det vanliga”. Vad detta är ser vi tillsammas med er den 27 januari klockan 19 vid Forumdammen.

Släpper synth

In other Cheap Monday news. Modemärket släppte nyss en  synth. (japp en synth). Tillsammans med Teenage Engineering har de skapat en kollektion som innehåller bärbara  mikrosynthar, t-shirts och pins. Syntharna som kallas Pocket Operators finns i tre modeller. Varje modell har sin egen uppsättning effekter och de har alla inbyggda högtalare, väckarklocka och ett stativ tillverkat av böjd stålvajer. Priset är 599 konor och de kommer att släppas på cheapmonday.com i februari. Redan i går släpptes dock ett gäng på colette.fr och ryktet säger att de sålde slut på tio minuter.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN