”The Hills”-stjärnan dissar kollegans utvik

NÖJE

Lauren Conrad inte imponerad över Heidi Montag Pratts Playboy-bilder

Foto: Lauren Conrad är inte imponerad över Heidi Montag Pratts utvik i Playboy.

Att vika ut sig i Playboy är inte rätt väg till stjärnorna. Det anser ”The Hills”-stjärnan Lauren Conrad som går hårt åt plastikopererade kollegan Heidi Montag Pratt.

Septembernumret av Playboy magazine innehåller bilder på bröstförstorade ”The Hills”-stjärnan Heidi Montag Pratt, något som fått kollegan Lauren Conrad att ta fram stora sågen. Hon anser att utviket är ett sätt för Montag Pratt att finansiera sina silikoninlägg.

– De kommer inte att betala sig själva, säger Conrad i kommande nummer at Harper's Bazaar, enligt Us magazine.

Vill starta företag

För sin medverkan i realityserien ”The Hills” fick Conrad ett ”Teen choice award” 2007 och kollegans väg till kändisskap tycker hon är förkastlig.

– Jag ringer inte magasin och berättar saker så de kan skriva storys. Jag gjorde aldrig ”The Hills” så jag skulle komma in på klubben Les Deux. Det var aldrig målet. Det var mer för att skapa en bas så jag sedan kunde starta ett företag för att göra det jag älskar.

Gick med ansiktsmasker

Även Montag Pratt och hennes make Spencer Pratts uppträdande i Mexiko när svin-influensan var som mest aktuell där tycker Conrad var fel. Paret Pratt gick då omkring med ansiktsmasker.

– Jag vet inte om det var så roligt eftersom människor faktiskt drabbades av sjukdomen där. Men annars är Heidi och Spencer väldigt underhållande. Man måste skratta, säger Conrad enligt Us magazine.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!