”X faktor”-stjärnan faller för Serneholt

NÖJE

”Är hon singel? Jag vill dejta”

Foto: Första ögonkastet Olly Murs blir helt till sig när han får se en bild av Marie Serneholt.

Han ser Marie Serneholt på bild – och faller pladask.

Nu vill ”X factor”-stjärnskottet Olly Murs dejta den svenska stjärnan.

– Wow, hon är attraktiv, säger Murs till Nöjesbladet.

Foto: ”Är hon singel? Jag vill dejta”, säger Olly Murs när han får se bilder på Marie Serneholt.

”X factor”-jurymedlemmen Marie Serneholt får se upp. Den brittiska ”X factor”-stjärnan Olly Murs, 28, är på Sverigebesök. Och han har fallit för den svenska sångerskan – bara efter att ha sett henne på bild.

– Ifall hon är singel skulle jag vilja dejta henne. Hur gammal är hon? Hon är väldigt attraktiv, säger Olly Murs.

– Vem kan ordna så att jag får kontakt med henne? Kan du det? fortsätter Olly Murs.

Kom på andraplats

Murs har blivit ett stort namn i Storbritannien efter sin medverkan i talangjakten ”X factor” 2009 (han blev tvåa). Han har dessutom sett hysterin kring pojkbandet One direction på nära håll då de turnerat ihop i USA.

– Reaktionen de får i USA är helt galen. Jag skulle tacka ja direkt om samma eufori skulle kunna omgärda mig. Privatlivet försvinner, men det får man ta med framgången, fortsätter han.

Exempelvis har bråket kring Olly Murs och hans tvillingbror cirkulerat i medierna. Osämjan började när Olly missade broderns bröllop eftersom det krockade med talangprogrammet. De har inte pratat på fyra år.

– Det är dåligt att han inte vill prata för en sån sak. Han sålde också in en story till en tidning om mig med rubriken ”Olly förstörde mitt liv”. Det var en tung chock och ganska vidrigt. Förhoppningsvis kan vi bli bröder igen om några år, säger Olly Murs.

Svettig kalender

I Sverige har han ett monsterschema under de närmaste dagarna, med intervjuer, festivaluppträdanden och direktsändningar i tv. Enligt Sony music är schemat så hårt att det inte skulle accepteras av många artister.

– Det är mycket stress. Men jag kan hantera det.

Olly Murs om...

Om One direction-stjärnan Harry Styles dejter med äldre kvinnor:

– Harry ser bra ut och de kvinnliga fansen omkring honom är väldigt unga. Han attraheras av äldre kvinnor eftersom de vet vad de vill ha. De dominerar honom.

Om singellivet och kvinnor:

– Jag har varit singel sedan 2009. Jag får resa i världen och träffa en massa damer. Att vara singel är det bästa för mig. Ifall jag skulle ha haft en flickvän skulle det inte ha funkat eftersom det hade gjort mig till en dålig pojke. En massa kvinnor kommer fram till mig, vilket är trevligt. Det är en del av jobbet efter en stressig dag, säger han och skrattar.

Om Robbie Williams:

– Robbie är en kompis som jag ser upp till jättemycket. Jag hoppas att vi kan jobba ihop i framtiden. (I ”X factor” uppträdde de ihop”).

Olly Murs monsterschema i Sverige

Torsdag:

Anlände till Köpenhamn under torsdagsmorgonen från London. Tog tåget från Köpenhamn till Kalmar samma dag. Där gjorde han flera intervjuer och soundcheck. Sedan uppträdde han på Rix FM festival under kvällen. Direkt efter togs sällskapet vidare från Kalmar till Malmö, en resa på 3,5 timmar.

Fredag:

I Malmö kunde han sova några timmar och därefter direkt på morgonen möte i receptionen på hotellet klockan 07. Sedan dök han upp i SVT:s ”Sommarlov”. Återvände till hotellet efter någon timme. Åkte från Malmö till Kastrup. Från Kastrup till Stockholm.

I dag:

Uppträder i TV4:s ”Sommarkrysset”.