Därför visade inte SVT triangeldramat i ”Allt för Sverige”

1 av 3
NÖJE

Tori Allen och Nathan Younggren föll för varandra i ”Allt för Sverige”.

Samtidigt hade Tori en make hemma i USA.

Men i programmet framgår det inte att hon redan var gift.

– Vi har inte tonat ner det på något sätt, säger Haida Jamshidi, projektledare på SVT.

I årets säsong av ”Allt för Sverige” har tittarna fått se hur finalisten Victoria ”Tori” Allen och Nathan Younggren fallit pladask för varandra. Nöjesbladet har också tidigare kunnat berätta att paret förlovat sig och kommer gifta sig på nyårsafton.

Men det som kanske inte framkommit i programmet är att Tori Allen, tidigare Milar, var gift sedan två år tillbaka.

– Jag antar att när jag kom till Sverige så stod jag vid ett vägskäl. Mitt äktenskap gick inte alls bra och jag försökte bestämma mig för hur jag skulle gå vidare, sa Tori Allen till Nöjesbladet.

– Jag ska inte förneka det. Det var fel och Nathan erkänner samma sak. Han visste att jag var gift och vi var ärliga mot varandra. Det var inte rätt sak att göra.

SVT: Utgår från deltagarna

När paret i november gick ut med att de var förlovade valde SVT att lyfta parets kärlek i programmet. Men där nämns inget om Toris äktenskap.

Haida Jamshidi, projektledare på SVT, säger att man kände till Toris äktenskap.

– Man klipper utifrån vad deltagarna själva säger så det ska passa in med klippbilderna, svarar Haida Jamshidi om varför äktenskapet inte nämns.

– Men vi har inte tonat ner det på något sätt eller haft det i baktanke. Däremot i program sju där vi visar deras kärlek var det för att de själva gått ut med att de var förlovade. Då tyckte vi att vi kunde visa det där.

Finalen av ”Allt för Sverige” sänds i kväll på SVT1 och SVT play, klockan 20:00.

De har vunnit "Allt för Sverige" 00:33
ARTIKELN HANDLAR OM