Demi Lovato med ny kärlek efter överdosen

Ute från rehab – fångad på bild med kläddesignern

avTorbjörn Ek

NÖJE

Demi Lovato är ute från rehab – och har synts på date med en ny man.

TMZ har publicerat bilder på den forna Disneystjärnan tillsammans med kläddesignern Henry Levy.

Demi Lovato, 26, har kommit ut från rehab.

På nytagna bilder som publiceras av Hollywoodsajten TMZ ser den förra Disneystjärnan ut att vara i betydligt bättre form än när hon lade in sig själv på rehab efter en överdos i slutet av juli.

På bilderna syns hon dels i framsätet på en bil som körs av modedesignern Henry Levy, 27, och dels tillsammans på med Levy på en restaurang där paret håller hand medan de ser in i varandras ögon.

1 av 2 | Foto: Steve Marcus / REUTERS X00642
Demi Lovato.

Stjärnornas designer

Henry Levy, vars förnamn av vissa modesajter stavas Henri, grundade det experimentella couturemärket Enfants Riches Déprimés 2012 och sedan dess har hans outfits burits av stjärnor som Justin Bieber, Zayn Malik, Courtney Love och Beyoncé.

Lördagskvällen tillbringade han tillsammans med Demi Lovato på superexklusiva sushirestaurangen Matsuhisa i Los Angeles-stadsdelen Beverly Hills, enligt TMZ.

Där sågs de skratta och ha roligt tillsammans genom hela middagen.

Demi Lovato har tillbringat totalt 90 dagar i rehab, efter att en överdos nästan tog livet av henne. Efter tio dagar på sjukhus skrev hon frivilligt in sig på en rehabiliteringsklinik för att komma över sitt drogberoende.

Stjärnorna som gift sig 2018 01:01
ARTIKELN HANDLAR OM