Carina Berg visar upp sig med fotbollsproffset

Carina Berg ser ut att ha hittat kärleken igen.

På Instagram syns hon mysa med fotbollsproffset Erik Johansson.

”Underbar bild! Fina ni är!”, kommenterar tv-kollegan Kristin Kaspersen.

Efter skilsmässan med Kristian Luuk, 51, verkar Carina Berg, 40, ha en ny romans på gång. Förre landslagsspelaren Erik Johansson, 28, till vardags i danska klubben FC Köpenhamn, laddade på lördagen upp en Instagrambild där Berg syns pussa hans kind.

”Hemma!”, skriver Erik Johansson i inlägget.

I kommentarfältet hittar man fullt med uppmuntrande kommentarer.

Radioprofilen Annika Lantz skriver:
”Gullisar”, följt av ett hjärta.

Även Mia Parnevik har kommenterat bilden.

"Sötisar", skriver hon.

Gifta i tolv år

Det var i början av maj som Carina Berg och Kristian Luuk beslutade att fullfölja den skilsmässa de påbörjat sex månader tidigare.

Berg och Luuk träffades i samband med inspelningen av ”God natt Sverige” 2005. Samma år gifte de sig i smyg. Paret, som har en åttaårig son, ansökte om skilsmässa hösten 2016, efter nästan tolv år som gifta.

”Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här. Vi är fortfarande väldigt goda vänner”, kommenterade de sitt beslut på Instagram.

Berg har sedan dess flyttat ut från deras gemensamma hem, en paradvåning på 168 kvadratmeter i Vasastan i centrala Stockholm. I mitten av mars skrev hon sig på en adress, som även den ligger i Vasastan, ett stenkast från sitt gamla hem.

Publisert:

LÄS VIDARE