”Beverly Hills”-stjärnans make begär skilsmässa

Tre stjärnpar skiljer sig – samma dag

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Jennie Garth, mer känd som ”Kelly” i tv-serien ”Beverly Hills”, och David Abrams skiljer sig – på makens initiativ.

De har varit gifta i drygt tre år.

Abrams vägrar betala underhåll till Garth, uppger TMZ.

Jennie Garth, 46, och David Abrams, 36, träffades på en blind date i slutet av 2014. Sedan dess var de oskiljaktiga – och åtta månader senare gifte de sig.

Abrams, som också är skådespelare, friade till Garth på hennes födelsedag i mars 2015. I juli samma år blev de man och fru inför en liten krets familj och vänner.

Men på fredagen ansökte David Abrams om skilsmässa från Jennie Garth, rapporterar TMZ.

Enligt sajten ska Jennie Garth ha uppgett i november att paret tagit en paus.

Abrams vill datera separationen till den 29 augusti 2017, rapporterar TMZ vidare. Han ska även ha begärt att få avsluta Garths rätt till underhåll.

Paret har inga barn ihop. Jennie Garth har däremot tre barn sedan tidigare. Garth, som blev ”Kelly” med en hel värld genom tv-serien ”Beverly Hills” under 1990-talet, har tre döttrar med skådespelaren Peter Facinelli, som hon var gift med mellan 2001 och 2012.

Hon har även varit gift med Daniel Clark.

1 av 3 | Foto: Fortunata / Splash News
Jennie Garth och David Abrams.

Fler par skilde sig samma dag

Garth och Abrams är dock inte det enda paret som på fredagen beslutade sig för att gå skilda vägar. Samma dag stod det klart att Brooke Burke, 46, ansökt om skilsmässa till maken och Baywatch-stjärnan David Charvet, 45, efter sex års äktenskap.

Även modellen Kendra Wilkinson, 32, också känd för att vara en av  Playboy-grundaren Hugh Hefners tre ex-flickvänner, tog beslutet att sätta punkt för sitt äktenskap med den tidigare amerikanske fotbollsspelaren Hank Baskett, 35.

”I dag är den sista dagen av mitt äktenskap med den här vackre mannen. Jag kommer alltid älska Hank och vara öppen, men just nu har vi valt att gå skilda vägar”, skrev Wilkinson i ett känslomässigt inlägg på Instagram på fredagen.

Källa: Kände sig obekväm i äktenskapet

”Jag är så ledsen och förkrossad för jag trodde att det skulle vara för evigt, det var därför jag sa ja, men tyvärr har alldeles för mycket rädsla kommit i vägen”,

Bekräftandet kom dagar efter att US Weekly rapporterat om skilsmässoplanerna, då en källa uppgett att paret bråkat mycket och att Wilkinson känt sig olycklig och obekväm i äktenskapet.

LÄS VIDARE

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN