Penispumpförsäljare låtsades vara Harry Styles och hans nya frisyr

NÖJE

DAGENS HARRY

1 av 103 | Foto: ”Harrys” nya frisyr Harry klippte sig men utan att visa resultat för världens alla fans. Friseringen fick den luriga penispumpförsäljare och X Factor-aspiranten Ellis Lacy att skoja till det. Lacy faceswappade sitt ansikte med Harrys

Den skönlockiga boybandstjärnan Harry Styles har nyligen klippt håret utan att visa resultat för världens alla fans. Friseringen fick den luriga penispumpförsäljare och X Factor-aspiranten Ellis Lacy att skoja till det lite.

— Jag laddade upp det på kul, trodde aldrig att det skulle bli så stort, säger Lacy till den brittiska publikationen The Sun.

Det var en vanlig majdag i Storbritannien. Solen sken, det dracks te och folk spatserade runt och hälsade artigt. På en frisösalong hände det något som skulle få stor betydelse för många Directioners runt om i världen: Harry Styles klippte sig - rejält.

Slutresultatet saknades

Håret skänkte Harry därefter till Organisationen Little princess trust som gör peruker av äkta hår till barn över hela Storbritannien och Irland som förlorat sitt eget på grund av cancerbehandlingar. 

På Instagram delade vår vän Harry med sig av mängden av hår som klipptes av men inte slutresultat av frisyren. Detta fick jordens alla Directioners att tillbringa helgen med att scanna av nätet efter en bild på Harrys nya frisyr. Allt de ville ha var en endaste bild på Harry och hans nya frisyr.

Skojfrisk penispumpförsäljare och X Factor-aspirant slog till

Det var precis då, när alla directioners var som allra ängsligast och svagast som den skojfriska penispumpförsäljare och X Factor-aspiranten Ellis Lacy slog till.

Med hjälp av ett så kallat "faceswap”-verktyg förfalskade Lacy sitt utseende för att likna Harrys. Därefter laddade han upp bilden på Internet med texten. "Hej alla, det är Harry. Tack för att ni gillar min nya frisyr och tack Ellis Lacy för att du laddade upp bilden”. 

Nya looken hyllades

Tilltaget tog skruv - rejält. Bilden blev omedelbart viral och fansen hyllade ”Harrys” nya look. 

— Jag laddade upp det på kul, trodde aldrig att det skulle bli så stort, säger Lacy till den brittiska publikationen The Sun.

När sanningen kom ut fick Lacy smaka på Directionerns vrede. ”Fattar du vad du gjort mot världen”, skrev ett fan på Twitter. 

Lacy själv tog uppståndelsen med ro och laddade upp nya fräscha penispumpsfilmer för att överraska fansen.

— Det är kul att läsa alla kommentarer. One Directions fans är verkligen passionerade och lojala killarna i bandet, säger han till The Sun. 

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!