Skiljer sig – efter 15 månader

avErik Åberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Johnny Depp och Amber Heard går skilda vägar

1 av 4

Johnny Depp och Amber Heard skiljer sig.

Amber lämnade in en skilsmässoansökan under måndagen, skriver TMZ.

Skådespelarparet Johnny Depp, 52, och Amber Heards, 30, kärlek har tagit slut.

Heard ansökte om skilsmässa från Depp under måndagen och angav att det fanns stora skillnader mellan paret. Enligt källor till sajten TMZ ska paret inte ha något äktenskapsförord.

Humörsvängningar

Flera gånger tidigare har det rapporterats om skådespelarnas förhållande. Depps festande och humörsvängningar ska ha fått relationen att svaja.

Paret träffades under inspelningen av ”Rum diary”. Då var Depp fortfarande tillsammande med den franska sångerskan Vanessa Paradis. Men kort efter att de gjort slut bekräftade Depp och Heard sin kärlek för varandra. Skådespelarna förlovade sig 2012 och gifte sig sedan i sitt hem i Los Angeles i februari förra året.

Mamman gick bort

Det är inte bara skilsmässan som gjort den senaste veckan tuff för Depp. Bara tre dagar innan skilsmässoansökan skickades in gick hans mamma Betty Sue Palmer bort.

Johnny Depp är just nu högaktuell. I onsdags hade filmen ”Alice i Spegellandet” premiär där Depp har en stor roll som ”The mad hatter”. Och den 30 maj står skådespelaren på Gröna Lunds stora scen i Stockholm, tillsammans med Alice Cooper och Joe Perry under bandnamnet Hollywood vampires.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM