Coolio

Coolio tagen med vapen på flygplats

Av: 

Erik Åberg

Coolio och en medresenär har gripits för att ha försökt ta med sig ett stulet laddat vapen genom säkerhetskontrollen på Los Angeles- flygplatsen LAX.
Coolio och en medresenär har gripits för att ha försökt ta med sig ett stulet laddat vapen genom säkerhetskontrollen på Los Angeles- flygplatsen LAX.

NÖJE

Rapparen Coolio har gripits på Los Angeles flygplats, skriver TMZ.

Detta efter att säkerhetsvakter hittat ett vapen i hans väska.

Det var under lördagsmorgonen som den amerikanske rapparen Coolio, 53, och hans team skulle lämna Los Angeles när en av deras väskor fastnade i säkerhetskontrollen.

Greps med sin livvakt

Enligt TMZ fann vakterna en skarpt laddad pistol.

Till en början fick polisen flera uppgifter om vem som ägde vapnet. En representant för Coolio påstod att pistolen tillhörde livvakten. Men enligt flera vittnen låg pistolen i den väska som Coolio kom med. Den ska även ha innehållit flera andra saker som tillhörde artisten.

Erkände väskan och vapnet

Innan planet skulle lämna startbanan tvingades Coolio kliva av. Han greps på flygplatsen tillsammans med sin livvakt och togs till förhör.

Rapparen erkände senare att han ägde väskan och att han stulit pistolen.

Coolio kom ut med sitt första album ”It takes a thief” 1994. Men mest känd är han för hitlåten ”Gangsta's paradise” som släpptes 1995 och som haft stora framgångar på listorna världen över samt belönats med flertalet priser.

ANNONS

Fynda bland snygga klänningar, kappor och mycket mer - nu till 25% rabatt!

Extern länk från Ellos

Gå till rean

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Coolio