Här går Hollywood-stjärnan på balett – mitt i Stockholm

Av: Erik Åberg

Publicerad:
Uppdaterad:

”De gick in genom den stora entrén som alla andra”

1 av 10

Skådespelerskan Jessica Biel håller sig kvar i Sverige.

Under tisdagskvällen sågs hon besöka Kungliga operan i Stockholm med sina vänner.

Förra veckan sågs Hollywoodstjärnan Jessica Biel shoppa i Gamla stan i Stockholm. Bara dagarna efter anlände hennes man Justin Timberlake för ett exklusivt uppträdande under finalen i Eurovision song contest.

Uppträdandet med låten ”Can't stop the feeling” blev en succé och i dag gick den rakt in som etta på den amerikanska Billboard-listan.

Enligt uppgifter till Expressen ska artisten ha spenderat tid med producenten Max Martin under måndagen. Tidningen skriver också att världstjärnan har planer på att stanna i Sverige i 30 dagar. Han har dock inte synts till efter sitt uppträdande i Globen.

Gick in som alla andra

Men så sent som under tisdagskvällen sågs Jessica Biel ännu en gång mitt i Stockholm.

– Hon och hennes vänner åkte till Kungliga operan. Där såg de ”Alice i Underlandet”. Det var mycket folk som såg föreställningen och de gick in genom den stora entrén som alla andra, säger Aftonbladets fotograf Per-Olof Sännås.

Förutom sina vänner hade stjärnan med sig sin livvakt och manager till baletten.

När skådespelerskan sist sågs i Gamla stan passade hon på att handla från det svenska leksaksföretaget Krabat. Något som hon verkar vara nöjd med.

– Det kom en bil från Krabat som stannade utanför hotellet och en person gick in med två kassar från butiken, säger Per-Olof Sännås.

Publicerad:

LÄS VIDARE