Jolie och Pitt tillfälligt överens om vårdnad

Stjärnorna är överens om vårdnaden – kravet: Pitt måste drogtestas

Stjärnorna är nu överens, iallafall tillfälligt. Angelina Jolie får temporärt vårdnaden om deras sex barn. Brad Pitt kommer att få möjlighet att träffa barnen, men det är inte utan krav. Bland annat måste Pitt slumpmässigt testas för drogmissbruk.

Brad och Angelina har nu tillfälligt kommit överens.
Brad och Angelina har nu tillfälligt kommit överens.

Nästan två veckor efter att det blivit klart att Angelina Jolie vill skiljas från Brad Pitt så har man nu kommit fram till en tillfällig lösning i sin infekterade vårdnadstvist skriver TMZ. Angelina Jolie kommer att få vårdnaden om deras sex gemensamma barn fram till den 20 oktober då nya förhandlingar ska hållas. Brad Pitt kommer få möjlighet att träffa barnen, men det är inte utan ett flertal krav, bland annat ska en terapeut vara närvarande vid deras första möte, som sen ska avgöra om Pitt får träffa barnen själv eller enbart tillsammans i sällskap med andra. Båda parterna ska vara överens om de nya kraven.

Kräver drogtester

Efter misstankar om att Brad Pitt ska ha problem med både droger och alkohol är ett av kraven för att han ska få träffa sina barn att han går med på att slumpmässigt drogtestas. Stjärnan har enligt poliskällor till TMZ redan tidigare testats för droger, tester som då visade sig vara negativa.

Både Angelina Jolie och Brad Pitt har även gemensamt kommer överens om att gå i individuell rådgivning, och de ska även genomgå familjeterapi tillsammans med de sex barnen.

Vill inte blanda in polis

Anledningen till stjärnparets uppbrott ska ha varit ett bråk som uppstått under en flygresa, Brad Pitt ska då ha hamnat i bråk med äldste sonen Maddox. Angelina Jolie har enligt TMZ sagt att hon inte vill att Pitt ska polisanmälas för händelsen, och hon kommer inte att samarbeta med polisen om så sker.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN