Arsenio Hall och Sinead O'Connor i bråk: Jag gav inte droger till Prince

avLouise Åström

Komikern nekar till anklagelserna

1 av 3
Sinead O´Connor.

Sångerskan Sinead O'Connor hävdar att Prince var drogmissbrukare och anklagar komikern Arsenio Hall för att vara Prince langare. Hall nekar till anklagelserna.
– De är falska, löjliga och absurda, har Halls publicist sagt till Daily News.

Den irländska sångerskan Sinead O'Connor har anklagat komikern Arsenio Hall för att ha försett Prince med droger under flera år, enligt People Magazine.
Hon pekar ut honom i ett hårt uttalande på sin Twitter där hon skriver att den som inbillar sig att Prince inte använt droger under lång tid lever i "cloud cuckoo land".

”Städa din man cave”

Hon fortsätter genom att berätta att hon anmält Hall till polisen, att han bör vänta sig ett samtal från dem och avslutar med att säga att det är läge för honom att börja städa sin "Man cave".
O'Connor passar också på att ge Eddie Murphy en känga då hon kallar Hall för Murphys "bitch" och säger att Hall drogat henne på en fest hemma hos Murphy.

Förnekar anklagelserna

Hall har inte svarat O'Connor personligen. Däremot har hans publicist Traci Harper klivit in och sagt till Daily News att anklagelserna är falska, löjliga och absurda.
Prince hittades död i sin studio i Minnesota den 21 april. Hans dödsorsak är ännu inte fastställd, även om det går rykten kring att han varit sjuk och beroende av smärtstillande mediciner.

ARTIKELN HANDLAR OM

Prince