Sångerskan lämnar Dolly Style

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:

”Ny” Polly ska ersätta

Sångerskan Marielle "Polly" Myhrberg lämnar popgruppen Dolly Style.

Anledningen?

Hon kan inte satsa helhjärtat och väljer därför att lämna gruppen, meddelar hon på gruppens Instagram.

Marielle "Polly" Myhrberg (längst till vänster) har lämnat Dolly Style. I mitten Alexandra "Holly" Salomonsson och längst till höger Mikaela "Molly" Samuelsson.
Foto: Jessica Gow/TT
Marielle "Polly" Myhrberg (längst till vänster) har lämnat Dolly Style. I mitten Alexandra "Holly" Salomonsson och längst till höger Mikaela "Molly" Samuelsson.

Popgruppen Dollystyle tappar ännu en medlem. Tidigare har två medlemmar hoppat av och fått nya ersättare. På gruppen officiella Instagramkonto meddelar nu Marielle ”Polly” Myhrberg att hon kommer att lämna gruppen inom en snar framtid. Anledningen är att hon inte har tillräckligt med tid att lägga ner på trion, vilket Expressen var först med att rapportera om.
– Gruppen satsar och växer mer och mer för varje dag vilket verkligen är så kul, men då måste man också lägga ner väldigt mycket tid, något jag själv känner att jag inte kan göra. Därför har jag valt att sluta och känner mig väldigt trygg och glad över mitt beslut, skriver Marielle Myhrberg.

Tackar fansen

Hon passar också på att tacka alla gruppens fans.
– Jag vill verkligen tacka för all den kärlek jag fått från er varje dag under min resa. Det kommer jag aldrig att glömma! Jag har fått lära mig mer om mig själv det här året än jag någonsin kunnat tänka mig och fått erfarenheter som jag kommer ta med mig för resten av livet, skriver hon.

Exakt när Marielle Myhrberg lämnar gruppen är inte klart. Men hon kommer att närvara på spelningen den 21 augusti i Örebro, meddelar Dollystyle på sin Instagram.

Gruppen kommer inte att lägga ner. En ny Polly ska presenteras. Vem det är är ännu okänt.

Förkrossade följare

Många av fansen har reagerat med stor sorg på avhoppet.
”Varje dag nu gråter jag mig till sömns för att jag kan inte tänka mig ett liv utan Dollystyle men ännu värre utan en Polly. Du är min idol”, skriver ett fan på Dollystyles Instagram.

”Kommer sakna dig men lova att du tar hand om dig”, skriver en annan.

I ytterligare ett Instagraminlägg har gruppen bemött de ledsna fansen.
– Jag förstår att många är ledsna över att Polly ska sluta. Att byta medlemmar i en grupp är såklart inget man gärna vill göra om man absolut inte måste, men ibland händer det tyvärr saker som man ej kan styra över, skriver 'Dollymum', gruppens managementansvariga på Instagram.

Nöjesbladet söker Dollystyle.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN