SVT-profilen separerar – erbjuds boende av Regina Lund

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Magnus Sandberg
Fredrik hallgren.

NÖJE

Fredrik Hallgren, känd som Martin i ”Bonusfamiljen”, och hustrun ska separera.

Han berättar om beslutet på Facebook – och ber om tips på boende.

Kollegan Regina Lund är en av många som erbjuder en lägenhet.

Fredrik Hallgren, 44, har blivit ”Martin” med de flesta genom ”Bonusfamiljen”. Den tredje säsongen, som spelas in just nu, planeras börja sända på SVT 2019.

Serien kretsar kring huvudkaraktärerna Patrik (Erik Johansson) och Martins ex Lisa (Vera Vitali), som försöker få ihop sina liv med bonusbarn och före detta partners.

Nu berättar Fredrik Hallgren på Facebook att han och hustrun Annie ska separera. Han ber samtidigt sina vänner och följare om tips på boende för en av dem.

”Det är ju lite skyndsamt då det inte är optimalt för oss i det här läget att fortfarande husera under samma tak”, skriver han inlägget.

I ett mejl till Expressen utvecklar han känslorna kring beslutet:

”Det är ju väldigt sorgligt när man går igenom en separation såklart, men vi är fortfarande goda vänner och vi gör vårt bästa just nu med att försöka lösa det här på ett sätt så att alla inblandade ska ta så lite skada som möjligt.”

Många har kommenterat och delat inlägget – en av dem som sträcker ut en hjälpande hand är ”Bonusfamiljen”-kollegan Regina Lund, som erbjuder en tvåa.

”Vi är också tacksamma och överväldigade över alla som har hört av sig och stöttar och peppar oss i det här. Det är guld värt”, skriver Fredrik Hallgren vidare i mejlet till Expressen.

Nöjesbladet har sökt Fredrik Hallgren.

Publicerad:

LÄS VIDARE