Realitystjärnan Malin Andersson födde för tidigt – uppmanar fans att be

Vårdas på sjukhus efter att ha fötts sju veckor för tidigt

Den svenska ”Love Island”-profilen Malin Anderssons bebis föddes nästan två månader för tidigt.

Nu uppmanar hon sina fans att be för hennes nyfödda dotter.

”Snälla be för min dotter Consy”, skriver hon på sin Instagram.

På nyårsdagen meddelade svenska Malin Andersson, 26, känd från brittiska ”Love Island”, att hon blivit mamma. Bebisen föddes nästan två månader för tidigt och vårdas fortfarande på sjukhuset Great Ormond Street i London.

”Gott nytt år. Tom och jag är väldigt glada att få berätta att vår dotter Consy har kommit till världen den 23 december 2018, sju veckor för tidigt”, skrev Malin Andersson på Instagram för en vecka sedan.

Sedan dess har realitystjärnan varit fåordig på sociala medier – fram tills nu. Enligt The Mirror har hon publicerat ett instagraminlägg där hon uppmanar sina följare att be för hennes dotter som stött på komplikationer efter den för tidiga födseln.

”Vi har fått massor av meddelanden de senaste veckorna och det har varit mycket spekulationer, så därför ville vi berätta läget så ni hör det från oss först”, skriver hon och fortsätter:

”Vi är så tacksamma för den fantastiska vård som hon får här och vi lovar att uppdatera er längre fram, men just nu hoppas vi att ni kan respektera vårt privatliv”.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN