”Jag saknade att ha en pappa”

NÖJE

Maria Montazami har inte fått träffa sin pappa Gunther — på 32 år!

Foto: Maria Montazami har bra kontakt med sin familj, förutom med sin pappa. ”Det är hans förlust”, säger hon.

Hon har gjort sig känd som tv-Sveriges mesta familjevurmare.

Men nu avslöjar guldlocken Maria Montazami, 45, att det finns en rejäl knut på hennes egna släktband.

Foto: MARIA MONTAZAMIS FAMILJ Christians pappa Peter, maken Kamran, brorsan Christian, mamma Anita, Maria Montazami och systern Catharina.

Hollywoodfruns föräldrar, Anita och Gunther, separerade när hon var fem – och nu har Maria Montazami inte träff­at sin pappa på 32 år.

– Jag förstod inte så mycket av skilsmässan, men när jag var liten­ saknade jag att ha en pappa som jag kunde gömma mig hos ­eller fråga om pengar. Men han gifte­ om sig och hans nya fru var otroligt svartsjuk, säger hon i oktobernumret av tidningen Kupé.

Blev avfärdad av nya kvinnan

Maria Montazami beskriver hur hon, som 13-åring, stod med sin lilla­syster Catharina utanför pappans hus – och blev avfärdad av hans nya kvinna.

Det var sist­a gången hon såg honom.

– Han lever, men vi har inte pratat ­sedan dess. Det är hans förlust. Han har jättefina barnbarn och det är väldigt synd att barnen aldrig har fått träffa hon­om, säger hon.

”Går inte att älta saker”

Om tv-stjärnans pappa skulle vilja återuppta kontakten kommer hon att tacka ja.

– Då skulle det vara som om vi sågs i går. Jag skulle aldrig gräva ner mig i det förflutna, det går inte att älta saker och ting, säger Maria Montazami till Kupé.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!