Studenten som har drömjobbet: Bloggar från Sofis modelljakt

NÖJE

Här är bloggen som du ska följa om du vill ha senaste nytt från Sofis modelljakt.

Alexandra Glahns, 25, är studenten som jobbar extra med att sköta turnébloggen.

– Det här är ett jätteroligt extrajobb, det finns ingen tråkig dag, säger hon.

Foto: Alexandra Glahns bloggar från turnén.

Nu är det dags för Sofis modes årliga turné igen. I fjol letade man en ny stjärnstylist i städer som Sundsvall och Visby.

Den här gången ger sig Sofi Fahrman och hennes turnégäng ut på vägarna för att hitta en ny modell bland läsarna. Vinnaren  av tävlingen blir läsarmodell i Sofis mode. 

Nytt för i år är att turnén börjar redan nu den 14 april i Åre och fortsätter sedan i sommar med stopp i Visby och Båstad.

Senaste nytt i bloggen

Precis som förra året kommer journaliststudenten Alexandra Glahns vara med i varje stad och rapportera om senast nytt i turnébloggen.

Det blir bilder, intervjuer och roliga videoklipp.

– Jag kommer att uppdatera bloggen och skriva vad som händer i turnén och i varje stad. Det blir intervjuer med dem som besöker städerna och även dem som är med och tävlar i modelljakten. Jag kommer att bjuda på lite roliga inslag och spex.

”Ingen tråkig dag”

Det här är tredje året som hon är med och sköter bloggen till turnén.

– Det här är jätteroligt extrajobb och det finns ingen tråkig dag. Men det gäller att man har mycket inspiration. Alla som besöker oss är glada och nyfikna. Det är roligt att träffa alla läsare. Det som är kul i år är att vi börjar lite tidigare med att besöka Åre.

”Extrajobb”

I år kommer bloggen att finns redan från nu i april fram till juli då turnén avslutas med ett stopp i Visby.

– Jag läser till journalist och är inne på sista terminen på JMK vid Stockholms universitet. Jag har haft det här som extrajobb så det är perfekt, i år kommer det även vara mitt projektarbete.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode