Benjamin Ingrosso: ”Jag gick ner 12 kilo”

Mello-vinnaren öppnar upp om sina kroppskomplex

Här öppnar Benjamin upp sig om kroppskomplex 01:05

avTorbjörn Ek

NÖJE

För ett år sedan gick han ner 12 kilo.

Nu berättar Benjamin Ingrosso om sina kroppskomplex.

– Jag har aldrig vågat visa min kropp för någon, säger han i podden ”Alice och Bianca – har du sagt a får du säga b”.

Benjamin Ingrosso, 21, öppnar upp sig om sina kroppskomplex när han gästar sin syster Bianca Ingrossos podd.

– Jag har haft komplex över att jag tycker att jag varit tjock, säger han i podden ”Alice och Bianca – har du sagt a får du säga b” som Bianca har tillsammans med Alice Stenlöf.

– Jag har ju lättare om jag börjar träna att få muskler, men jag har också hur lätt som helst att gå upp i vikt, säger han i podden.

”Jag gick ner 12 kilo”

Benjamin Ingrosso berättar om hur hans kroppskomplex fått honom att gå ner rejält.

– Jag gick ner 12 kilo för typ ett år sen och det är ingen som riktigt tänker på det, men det är för att jag har väldigt lätt att gå upp i vikt, säger han.

Benjamin Ingrosso, som vann Melodifestivalen med ”Dance you off” och tävlade i Eurovision song contest i maj berättar att den här sommaren varit den första då han känt sig bekväm på stranden.

Många komplex

– Jag har aldrig vågat visa min kropp för nån. Jag i badbyxor, det är sällan, den här sommaren har jag känt att nu kan jag gå i badbyxor och känna att det är skönt, säger han i podden.

– Jag har väldigt kraftiga ben, jag har kroppskomplex över min längd, att jag är rätt kort och mina fingrar... jag har komplex över så mycket grejer, det är skitjobbigt, säger han.

1 av 3 | Foto: Cecilia Wugk /
Benjamin Ingrosso öppnar upp om sina kroppskomplex.

Ser fel hos sig själv

Men Benjamin Ingrosso, som släpper sitt debutalbum ”Identification” på fredag 28 september, har försökt hitta metoder för att tänka bort sina komplex.

– Jag tänker att ”fan vad mycket bra grejer jag har”. Jag är bra på musik och sånt är så himla mycket mer värt än att tänka på utseendet, säger han.

Samtidigt erkänner han att det är svårt.

– Jag tänker aldrig om nån annan att gud vad tjock han eller hon är. Man kan säga till nån att ”du är fin som du är” och så tittar man på sig själv och tänker ”jag måste gå ner tre kilo”, säger han i podden ”Alice och Bianca – har du sagt a får du säga b”.

Familjen Wahlgren – nu och då 00:36
ARTIKELN HANDLAR OM