Justin Bieber har gift sig med kändisdottern

Gifte sig med Hailey Baldwin i september – höll det hemligt och ljög om det

Justin Bieber och Hailey Baldwin har gift sig.

Enligt TMZ gifte de sig redan förra månaden, samma dag som de fick sin äktenskapslicens.

Sedan dess har paret hållit äktenskapet hemligt – och även ljugit om det.

Justin Bieber, 24, och Hailey Baldwin, 21, har gift sig, rapporterar den vanligen välunderrättade Hollywoodsajten TMZ.

Kändisparet, som förlovade sig i början av juli, bara några veckor efter att de börjat dejta varandra, uppges ha gift sig redan i förra månaden.

TMZ rapporterar att de sa ja till varandra samma dag som de skaffade sin äktenskapslicens, den 13 september, när paret också fångades på bild på väg ut från en domstol i New York.

Inget äktenskapsförord

TMZ har tidigare rapporterat att både Justin Bieber och Hailey Baldwin tagit kontakt med sina advokater för att skriva ett äktenskapsförord, men enligt TMZ:s uppgiftslämnare gjorde paret detta samma dag som de gifte sig.

Det gör att paret med största sannolikhet gift sig utan äktenskapsförord och därför kommer bli tvungna att registrera det i efterhand om de väljer att teckna ett.

Nu uppges paret planera för en formell bröllopsceremoni och fest för vänner och familj, men själva äktenskapet har de alltså redan ingått.

Popstjärnan och skådespelardottern förvånade hela kändisvärlden när de i början av juli gick ut med att Justin fallit ner på knä och friat och att de hade förlovat sig.

Justin Bieber och Hailey Baldwin.
Justin Bieber och Hailey Baldwin.

Skrev kärlekshyllning

Visserligen hade de dejtat redan 2015, men därefter gjort slut och Justin Bieber har flera gånger i stället återförenats med en annan exflickvän, Selena Gomez. Men efter att de återigen gjort slut återupptog Justin och Hailey Baldwin sin romans och bara några veckor senare hade han friat till henne.

TMZ var först att rapportera om förlovningen, men bara ett par dagar senare bekräftade Justin Bieber att han friat på sin Instagram:

”Mitt hjärta är HELT och FULLT ditt och jag kommer ALLTID sätta dig i första rummet! Du är mitt livs kärlek, Hailey Baldwin, och jag jag skulle inte vilja tillbringa det med någon annan. Du gör mig så mycket bättre och vi kompletterar varandra så väl”, skrev han då.

Den amerikanska kändistidningen People skrev den 14:e september att Justin och Hailey faktiskt hade gift sig under en borgerlig ceremoni i New York, men det dementerade Hailey Baldwin då på Twitter med orden:

”Jag är inte gift än!”

Men det var alltså en lögn, uppger TMZ.

Publisert:

LÄS VIDARE