Isabel Adrian talar ut om skilsmässoryktena

Därför säljer hon och Steve Angello lyxvåningen: ”Svårt att vara anonym”

Isabel Adrian: "Vi ska inte skiljas" 01:21

avTorbjörn Ek

NÖJE

Isabel Adrian bekräftar att hon och Steve Angello ska sälja lyxvåningen i Stockholm.

Men ”Svenska Hollywoodfruar”-profiler tillbakavisar alla skilsmässorykten.

– VI ska inte skiljas. Och jag är inte gravid heller, säger hon i ”Svenska Hollywoodfruar – I fokus Isabel Adrian” på Viafree.

Lyxvåningen på 303 kvadratmeter i tre plan ligger ute till försäljning bara två år efter att Isabel Adrian, 41, och maken Steve Angello, 35, flyttade in.

Nu bekräftar Isabel Adrian att paret tänker sälja, men tillbakavisar samtidigt alla skilsmässorykten.

– Vi ska inte skiljas. Och jag är inte gravid heller, säger hon i intervjuprogrammet ”Svenska Hollywoodfruar – I fokus Isabel Adrian” på Viafree.

1 av 2 | Foto: Magnus Sandberg
Isabel Adrian.

Förföljdes av stalker

Enligt Isabel Adrian har de istället bestämt sig för att sälja takvåningen på Södermalm i Stockholm för att hon känner sig otrygg i fastigheten.

– Jag tror att vi delvis funderar på att flytta på oss för att det inte längre är privat. Nu när vi är mer i Stockholm så är det rätt svårt att vara anonym. Med tanke på att det här huset lades ut i alla tidningar långt innan vi ens hade varit här första gången känns det som att det är många som vet var vi bor, säger hon.

Anledningen till otryggheten är att Isabel Adrian efter sin medverkan i ”Robinson” 2004 under många år förföljdes av en stalker.

– Det är rätt så jobbigt, vi måste vara försiktiga för det finns hot hela tiden. Vi har två små barn, det är inget alternativ för mig att det ska hända dem något på grund av vem jag är och vem Steve är, det är vi väldigt måna om, säger hon i programmet.

– Det går inte att beskriva hur det är att ha någon som följer efter dig eller som är ute efter dig.

Påstod att hon kidnappats av sin make

Hon försökte byta telefonnummer och flydde utomlands men ingenting hjälpte.

– Jag bytte telefonnummer kanske sju gånger på ett år. Jag åkte utomlands i två omgångar nästan ett år varje gång. Spelar liksom ingen roll, men efter fyra år hade jag nog polisanmält honom 15 gånger, då blir han häktad för att han gick in på polisstationen och sa att Steve hade kidnappat mig och att jag var gift med honom. Där någonstans tror jag att de insåg att det var lite mer allvarligt än de trott, säger Isabel Adrian i ”Svenska Hollywoodfruar – I fokus Isabel Adrian” på Viafree.

På frågan om hon kan leva på pengarna hon tjänar genom att medverka i olika tv-program svarar hon:

– Ja, jag kan leva på min tv-karriär till hundra procent men jag har ju gjort en business runt omkring det. För det är ju svårt att bara leva på två eller tre jobb per år. Eller det beror ju på vad jag gör, nu är det väldigt bra betalt så jag kan leva gott. Men jag har ett produktionsbolag där jag drar in pengar också runt omkring programmen. Det man gör framför kameran går ofta ganska snabbt. Men det är så mycket runt omkring som jag jobbar med, mycket foto och rörligt material. Sen har jag en man också.

Är ”snuskigt rik”

Isabel Adrian blir först lite ställd när programledaren Susanne Nylén frågar om paret är ”snuskigt rika”, men svarar sen:

– Ja, det är vi. Det känns bra. Det är klart det gör det. Men det är också mycket att underhålla och man vill ju fortsätta att vara det. Då krävs det att man jobbar väldigt mycket och inte har så mycket tid till någonting annat, vare sig varandra eller vänner eller familj, säger Isabel Adrian i programmet som nu finns tillgängligt att streama på Viafree.

Vem är din favorit? 00:42
ARTIKELN HANDLAR OM