Höststäda badrumsskåpet!

Av: Sanna Nordström

Publicerad:
Uppdaterad:

Allt du som man behöver till ansikte och hår

Hösten är här och det är dags att se över vad som egentligen ligger och dammar i badrumsskåpet. Jag har valt ut några sköna höstnyheter som dessutom matchar snyggt på hyllan.

Rakkräm "Maca root shave cream" 180 kr, The body shop. Äntligen en egen serie för män! En rakkräm som löddrar bra och innehåller mängder med härliga community trade-producerade produkter som parannötsolja, aloe vera och sesamolja som både lenar och doftar ljuvlig.

Shampo "Total shampo" 250 kr, Clarins men. Perfekt för den aktiva mannen. Ett shampo som funkar både till håret och kroppen och doftar härligt manligt samtidigt som det löddrar bra.

Parfym ”Silver”, 495 kronor (75 ml), Gant. Snygg förpackning som inspirerats av klädmärket innehåller en manlig doft av citrus, örter och trä.

Fuktkräm ”Defend”, 375 kronor, Zirh. En lättare fuktkräm för dig med känslig hy. Innehåller även solskyddsfaktor 15 som är bra att använda året runt.

Balsam ” Mint scalp soothe moisturizing leave-in balm”, 240 kronor, Redken men. Ett leave-in-balsam som snabbt återfuktar, lugnar och lindrar en torr hårbotten.

Deodorant ”Eau savage”, 225 kronor, Dior homme. Den klassiska citrus-doften från 1966 i smart sprayflaska.

Parfym ”Kenzo power”, 520 kronor á 60 ml, Kenzo. Supersnygg flaska med en blommig doft för män. Bergamott, koriander och kardemumma för tankarna till en exotiskt blommande äng.

Rakkräm ”Maca rootrazor relief”, 165 kronor, The Body shop. Får du ofta röda märken efter rakning? Denna produkt lugnar irriterad hud och lämnar den näst intill fläckfri.

Ansiktskräm ”Skin shine control”, 420 kronor, Hugo boss. En lätt ansiktskräm som motverkar glansig hy och ger den en matt yta. Får dig att se piggare och friskare ut samtidigt som den återfuktar under hela dagen.

Ögonkräm ”Hydra energetic eye”, 110 kronor, Lóreal men expert. Trollar bort svarta ringar under ögonen. Lätt att ha med på resan.

Glanskräm ”Professionel homme”, 169 kronor, Lóreal. En strukturgivande och disciplinerande kräm som ger håret glans och gör det lätt hanterligt. Styrka 1 av 6.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN