"Det gör mig jätteledsen"

Av: Elin Bohman

Publicerad:
Uppdaterad:

Danny känner sig mobbad av Let´s Dance-juryn

Bistert Danny Saucedo och Malin Johansson (tv) känner sig orättvist behandlade av juryn. ”Det räcker inte att bara se bra ut”, säger jurymedlemmen Dermot Clemenger (nedan).
Bistert Danny Saucedo och Malin Johansson (tv) känner sig orättvist behandlade av juryn. ”Det räcker inte att bara se bra ut”, säger jurymedlemmen Dermot Clemenger (nedan).

Danny Saucedo var klar förhandsfavorit i årets ”Let’s dance” men domarna har hittills gett honom låga poäng.

Nu går han till attack mot juryn och kallar dem orättvisa.

– Så fort jag går ut på dansgolvet så letar de fel, säger han.

För en vecka sedan gav ”Let’s dance”-juryn Danny Saucedo, 21, och Malin Johansson, 21, 18 svala poäng.

De låga siffrorna placerade Danny och Malin näst sist i tävlingen och Tony Irving kommenterade också Dannys hållning och kallade den ”otroligt konstig”.

Fel fokus

Nu känner sig paret orättvist behandlade.

– När det kommer till våran bedömning så fokuserar de hela tiden på det negativa. Hos de andra plockar de i stället ofta upp något som var positivt, säger Danny.

–?Jag tycker de är väldigt hårda mot oss. Om man jämför med andra, jag vill inte säga vilka, men jämför man med andra så ska Danny definitivt inte vara näst sist, inflikar Malin.

– Så fort jag går ut på dansgolvet så letar de fel hos mig. Helt plötsligt blir de jättehårda, säger Danny.

Oförstående

Dermot Clemenger, en av fyra domare i juryn, förstår inte kritiken.

– Det är svårt att vara positiv för det finns inte så mycket positivt med Dannys dans. Visst, han ser bra ut, men det räcker inte. Man ser att han har talang, men han har inte gjort något med den än, säger Dermot.

”En gammal gubbe”

– Förra veckan såg Danny ut som en gammal gubbe när han dansade, och då fick de den poängen de förtjänade efter det. Han måste börja leverera, just nu är det inte så mycket att skryta med.

Men den hårda kritiken från juryn gör ont.

– Malin blir taggad av det, men jag blir mest ledsen. Jätteledsen, då vill jag ge upp. Och utan tittarrösterna hade vi nog fått lämna tävlingen redan, säger Danny.

Publicerad: