Klick!

Lindsays lesbiska triangeldrama

Av: 

Mirja Lundqvist

Vänner avslöjar att Lindsay Lohan hade ett hemligt förhållande med den amerikanska tv-stjärnan Courtenay Semel i över ett år – samtidigt som hon började dejta nuvarande flickvännen Samantha Ronson. Den här bilden från den aktuella perioden vittnar om hur intim Courtenays och Lindsays relation var.
Vänner avslöjar att Lindsay Lohan hade ett hemligt förhållande med den amerikanska tv-stjärnan Courtenay Semel i över ett år – samtidigt som hon började dejta nuvarande flickvännen Samantha Ronson. Den här bilden från den aktuella perioden vittnar om hur intim Courtenays och Lindsays relation var.

NÖJE

Nu avslöjas Lindsay Lohans lesbiska triangeldrama. När hon började dejta Samantha hade hon redan en flickvän – tv-stjärnan Courtenay Semel. – Den sexuella attraktionen mellan dem var elektrisk, berättar en vän för News of the world.

Det gör så ont ... Men Courtenay tröstar sig med MTV-kändisen Tila Tequila, 26 som hon nu sägs dejta.

De pussas, håller handen och har nyligen skaffat matchande tatueringar.

– Sam tar hand om Lindsay. Hon har aldrig varit lyckligare, säger en vän till People.

Sedan en tid visar ”Mean girls”-stjärnan Lindsay Lohan, 22, och hennes brittiska dj-flickvän Samantha Ronson, 31, sin kärlekslycka öppet och skådespelerskan tycks ha besegrat sina tidigare missbruksproblem.

Strulig start

Men det i dag så idylliska förhållandet hade en desto struligare start.

Enligt News of the world hade Lindsay redan ett förhållande med en annan kvinna när hon träffade Samantha - tv-stjärnan Courtenay Semel, 28, dotter till Yahoo-bossen Terry Semel, 65.

”Alla tror att Samantha är Lindsays första lesbiska kärlek, men vi var väldigt passionerade innan hennes rädsla för att bli upptäckt gjorde att det tog slut. Hon var livrädd att hennes karriär skulle vara över om hon avslöjade sin sexualitet”, ska Courtenay ha sagt, avslöjar en vän för tidningen.

Lindsay sägs ha fått upp ögonen för Courtenay på en fest i Malibu sommaren 2006 och deras hemliga av-och-på-förhållande ska sedan ha pågått i över ett år.

– Lindsay var väldigt förvirrad över sina känslor för Courtenay och tog mer och mer droger för att kväva sin sexuella attraktion. Men så småningom gav hon upp och på alla fester brukade de kyssas i något hörn. Det är ett mirakel att ingen kom på dem. De brukade ta linor med kokain på toaletten, sen drog de hem och hamnade i säng tillsammans, berättar Courtenays vän.

Lindsays dubbelliv

Men så i början av förra året började Lindsay umgås allt mer med den nio år äldre Samantha Ronson och det som började som vänskap utvecklades till något mer.

Officiellt dejtade Lindsay killar, och åkte in och ut på olika behandlingshem för sina drogproblem. Enligt tidningens källa satte dubbellivet stor press på den unga stjärnan och hennes missbruk eskalerade.

– Jag har jobbat med några av Hollywoods vildaste stjärnor men har aldrig sett någon så utom kontroll som Lindsay. Hon tog mer droger och drack mer än någon annan jag träffat. Jag har

tappat räkningen på alla kvinnor hon tog med sig till sitt hotellrum från olika klubbar, har Lindsays före detta livvakt tidigare berättat för samma tidning.

Dejtade massa män

När Lindsay i juni förra året var på det exklusiva behandlingshemmet Promises i Malibu fick hon besök av både Courtenay och Samantha.

– Lindsay skickade lappar där det stod ”jag älskar dig” på till Samantha och skrev under dem med ”Lindsay Ronson”, samtidigt som hon sa till Courtenay att hon älskade henne också, berättar vännen i News of the world.

Men Lindsay gjorde sitt val och flyttade förra hösten ihop med Courtenay i ett hus i Beverly Hills. Samtidigt försökte hon behålla sin heterosexuella fasad utåt och fortsatte att dejta en strid ström av män.

– Courtenay fick utbrott av ilska och skrev hundratals arga mejl från ett annat rum i huset. Men den sexuella attraktionen mellan dem var elektrisk och de blev alltid sams, avslöjar vännen.

Öppen kärlek

Till slut orkade Courtenay inte mer och flyttade. Och mindre än en vecka senare började Lindsay träffa Samantha igen.

– Courtenay kan fortfarande inte fatta att Lindsay nu är så öppen med Samantha. Varje gång hon ser en bild av dem tillsammans så gör det ont, säger vännen.

Lindsay och Samantha planerar bröllop ...

Det märks att det rödlätta yrvädret trivs med livet för tillfället. Sedan förhållandet djupnade tidigare i år har den sjungande skådespelerskan hållit sig borta från rehabsvängen och verkar tryggare än någonsin. Lindsay och Sam är redan sambos och bröllopsplanerna sägs vara i full gång.

– De har bestämt sig för att det inte bara är en romans. Det är kärlek för livet och de vill visa det offentligt, säger en källa till News of the world.

Samma tidning hävdar att mamma Dina Lohan, 45, är i full färd med att planera dotterns bröllop och att Lindsay redan letar klänning inför en hemlig ceremoni senare i höst.

– Dina har inte bestämt något datum för festen ännu men det verkar bli i slutet av året, säger en källa.

Det finns inga lagliga hinder för paret att byta ringar. Sedan i våras är gay-äktenskap tillåtet i Kalifornien och förra lördagen blev tv-värden Ellen DeGeneres, 50, och ”Ally McBeal”-stjärnan Portia de Rossi, 35, äkta makar efter att ha dejtat sedan december 2004.

– De kramades och kysstes och såg extatiska ut, berättar ett ögonvittne för Us magazine.

Den intima ceremonin ägde rum i parets hem i Beverly Hills inför ett 20-tal gäster, däribland brudparets mammor. Ellen klädd i vita byxor, skjorta och väst, medan Portia bar en rygglös, ljusrosa Zac Posen-klänning.

... och kärleken gör Lindsay till judinna

Förutom matchande tatueringar säger de senaste rapporterna att ”Mean Girls”-stjärnan planerar att konvertera till samma religion som sin brittiskfödda flickvän – judendomen.

Lindsay, som från början är katolik, har på senare tid visat stort intresse för religionen och har redan bytt sin religionstatus på Facebook. En källa till tidningen Life & style är dock tveksam till hur seriöst bytet är.

– För två år sedan var det Kabbalah. Förra året var det Anynoma alkoholister. Lindsay gör vad hon känner för stunden. Vad det däremot visar är hur engagerad hon är i sitt och Sams förhållande. Sam skulle kunna ha vilken religion som helst och Lindsay skulle vara öppen för det.

ANNONS

Inredning från Ellos - upp till 40% rabatt på varor från Ellos Home och många fler

Extern länk från Ellos

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!