Lohan i svår krock i natt

NÖJE

Filmstjärnan körde på van - en svårt skadad

Foto: En man i det andra fordonet fördes till sjukhus efter krocken med Lindsay Lohan.

HOLLYWOOD

Lindsay Lohans shoppingtur i WE-butiken i Beverly Hills i morse slutade i tragedi.

När den 19-åriga skådespelerskan försökte fly undan kändisfotograferna körde hon rätt in i en van.

Mannen som körde vanen ådrog sig svåra skador och fick föras till sjukhus med ambulans.

Foto: "En våldsam smäll" För andra gången inom loppet av några månader har skådespelerskan Lindsay Lohan varit inblandad i en bilkrasch. Liksom förra gången krockade skådespelerskan när hon flydde undan kändisfotograferna. Bilden är den första som togs efter stjärnans förra bilkrasch i slutet av maj i år.

-Lindsay klarade sig utan skador. Men en man i det andra fordonet hämtades i ambulans. Han belades med nackstöd och kunde inte gå på egen hand, meddelade Los Angeles lokal-tv KCBS i morse.

Flydde fotograferna

Olyckan inträffade strax efter klockan ett på morgonen svensk tid. Lohan och några kompisar hade då shoppat i butiken We på Robertson Boulevard.

-Jag och min pojkvän gick förbi butiken när hon var där. Vi tyckte nästan det var löjlig uppståndelse. När vi frågade vem det var hörde vi att det var Lindsay Lohan, berättar ögonvittnet Sofia Wetterqvist, 27, på semester i Los Angeles.

Kort därpå blev kaoset ännu större.

Kändisfotograferna slogs om att fånga den unga skådespelerskan på bild. Till slut fick hon nog, hoppade tillsammans med en kompis in i sin svarta Mercedes, en AMG SL 65, och försökte lämna hopen bakom sig.

Våldsam smäll

Men färden slutade med en våldsam smäll efter bara några sekunder. Lohan hann aldrig stanna när en vinröd van svängde ut.

Wetterqvist och hennes pojkvän befann sig några fordon bakom Lohan när smällen skedde.

-Jag hoppade ut och gick fram och tittade. det var en riktig smäll. Båda luftkuddarna i Lindsays bil hade utlösts. Ena framhjulet på vanen hade lossnat och rullade omkring på gatan, berättar Wetterqvist för Aftonbladet.

Skakad men inte svårt skadad

Victoria Recano, reporter på TV-programmet ”the Insider” blev vittne till olyckan. Direkt efter smällen såg hon Lohan och hennes kompis springa in i en antikaffär i närheten, uppger CNN.

Butiksägaren Javier Ramirez säger till CNN att Lohan var väldigt upprörd och skakad, men verkade inte ha ådragit sig några svårare skador. Enligt Raminez gick Lohan runt i butiken och upprepade ”Herre Gud, jag kan inte fatta det.”

Enligt vissa tidningsuppgifter ska Lohan och hennes kompis senare ha tagit sig till sjukhus för att se över några mindre skador.

Läs mer:

Magnus Sundholm, Linda Kling