Det senaste från Hollywood

1 av 2
Snart på banan igen?
NÖJE

Cruz fikade utan putande mage

Om Penelope Cruz är med barn måste det vara nattgammalt. När hon i lördags dök upp på ett cafe i Malibu syntes inte ens en liten bula på hennes tunna mage. Däremot hade hon med en sig en höggravid, blond väninna. Det kanske är en surrogatgraviditet"

Nicklas Söderblom anlitar experthjälp

Förlovningen med Nicolette Sheridan sprack likt gymsåpan som Nicklas Söderblom spelade in för tv-kanalen E! Men det verkar ändå långt ifrån kört för den 41-årige Hollywoodsvensken. Nu representeras han av mannen som sköter Darryl Hannahs och Sharon Stones karriärer, Chuck Bender.

Tom & Katie: Vi är visst ihop

Visst är det en händelse som ser ut som en tanke när Tom Cruise och Katie Holmes dagen efter Life & Styles brytningsrapport visar upp sig i Australien. Svala och lite åtskilda ses de vinka till massan, med budskapet "Se på oss - här är beviset - vi är minsann ihop".

HBO satsar på polygami

Från begravningsbyråer till polygami. HBO räds inte kontroversiella ämnen. Nu kommer serien om en mormon med tre fruar. Bill Paxton spelar den slutkörda maken som förutom fruarna och sju barn jagas av en galen svärfar från ett mormonläger som kräver honom på en tiondel av hans intäkter som egen företagare - enligt Guds vilja.

Dödsdömd men full av liv

Wentworth Miller, Michael Schofield i "Prison break", är lika lågmäld privat som i tv-serien. Den största prestationen torde nog Dominic Purcell svara för. Till skillnad från rollporträttet av dödsdömde Lincoln Burrows är han full av liv och tar massor av plats. Under ett pressframträdande på Mondrian i West Hollywood i går kväll svensk tid ekade hans röst genom hotellets korridorer.

JA

NEJ

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM