Anna Sahlene: "I juni kommer lillskrutten"

NÖJE

Läs hela chattet med Anna här

   Anna Sahlene säger: Hej allihopa! Anna anropar. Först vill jag bara säga att jag skriver ganska långsamt, så bli inte sura. Nu börjar vi tycker jag, välkomna!

petra säger: Hejhej Anna! Va du nöjd med din placering och framträtandet i lördags ?

   Anna Sahlene säger: Med framförandet- absolut! Med placeringen- inte nöjd, men det är ingen katastrof.

Anonym säger: Hej Anna! Jag röstade på dig men det gick inte att komma fram trots att slussarna hade öppet. fler hade samma problem. vad tycker du om det??

   Anna Sahlene säger: Jag har faktiskt hört det av andra... Hoppas att det inte var ngt som påverkade resultatet. Men jag antar att det inte gjorde det, isåfall skulle nog SVT ha gjort ngt åt saken. Tack för att du röstade!!

säger: Heej Anna! Hur var det att tävla för ett annat land i eurovision?

   Anna Sahlene säger: Heej! Det var faktiskt en väldigt rolig upplevelse. Esterna tog verkligen emot mig med öppna armar.

Therese säger: Hej Anna! Vad har du gjort under tiden sedan du var med i Bullerbyn fram till ex nu, har du hållt på med musik hela tiden?

   Anna Sahlene säger: Ja, det har jag. Jag har släppt två solo-album " It}s been a while" och "Photograph". I övrigt giggar jag, skriver låtar och allt annat som hör yrket till. har jobbat heltid med detta i 9 år.

Anonym säger: Vem är din största inspirationskälla?

   Anna Sahlene säger: Svååår fråga! Det finns så många inspiratörer... Men överlag folk som brinner för det dom gör, inom vilket område det än må vara...

Anonym säger: hej! är du nöjd med kläderna du hade i lördags??

   Anna Sahlene säger: Ja, absolut. Det var verkligen 100% melodifestival, tycker jag ; ) Sen såg jag ju förstås ut som en lite smällkaramell!!

Anonym säger: Vad tror du din låt har för möjlighet att slå sig in på topplistorna nu när den inte gick vidare?

   Anna Sahlene säger: Min förhoppning är att den ska ha ett liv efter detta. Jag har fått positiva indikationer på att det kommer att bli så. Men man kan aldrig veta.

Anonym säger: när kommer bebisen ?

   Anna Sahlene säger: Oj, nu sparkar bebisen...! Den vill också va}med och chatta! I juni kommer lillskrutten.

katrin säger: har ni tänkt ut namn till den lille eller lilla?

   Anna Sahlene säger: Ja, faktiskt...! Men det är en hemlis än så länge. men det finns ett "arbetsnamn"! Vi måste ju se om det passar till barnet när det väl kommer.

Anonym säger: Sparkade bäbisen mycket under ditt framträdande? Ps. Grattis ;P

   Anna Sahlene säger: Nej, inte vad jag kände. Då var morsan så koncentrerad på att sjunga och dansa rätt... men efteråt!

Anonym säger: DU hade supersnygg frisyr i Lördags - vem hade gjort den och var det ditt eget hår?

   Anna Sahlene säger: Tack. Visst var det med eget hår. I allafall en tredjedel ;) Det är en kanonduktig kille som heter Rick Ljung på Björn Axe}n i Stockholm. He}s got magic fingers.

   Anna Sahlene säger: Har ni tröttnat eller...?

Anonym säger: Har ser ditt liv ut nu efter melodifestivalen?

   Anna Sahlene säger: Närmaste framtiden så har jag några spelningar i Tyskland, som förband till Lucy Silva. Annars lite strögig i Sverige. Men mest av allt låtskrivande och studiojobb. Vill inte vara ute och flänga för mkt nu.

Anonym säger: Hejsan Anna Tycker du att valproceduren med "folket" som väljer är den bästa metoden ? (( med tanken att de flesta är tondöva )) du var ju bland de bästa !

   Anna Sahlene säger: Rent krasst så tror jag att det skulle kunna vara en poäng med att ha en jury OCH folket som röstar i delfinalerna i stället för i stora finalen. En jury har fått höra låten många gånger och kanske mer tänker i ett inernationellt perspektiv. Tack förresten!!

Anonym säger: Säljer du bra med skivor i europa?

   Anna Sahlene säger: Nja,jag jobbar bara med indiebolag, och det är ett tufft jobb att slå igenom. Men det går åt rätt håll, sakta men säkert.

Anonym säger: Är det annorlunda att uppträda i Sverige än i Estland ?

   Anna Sahlene säger: Nej, inte så annorlunda egentligen. Vi är ganska lika! Kram på er allihopa! tack till er som röstade på mig.