Pensionär och OHYGGLIGT olyckligt kär

Medicus Amour
NÖJE

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

”Hennes kroppsspråk signalerar starka känslor för mig”

Är en man som nyligen blivit pensionär och träffat en kvinna några år yngre än mig. Jag är höggradigt förälskad i henne.
Hennes kroppsspråk signalerar starka känslor för mig. Omgivningen har kommenterat att det slår gnistor om oss. Hon har även sagt att hon tycker jag är attraktiv och intressant.
Hennes tidigare relation var jobbig och tog henne hårt. Det var för åtta år sedan. Först nu har hon kommit i balans med sig själv. Hon sysslar med yoga och meditation som är en viktig del i hennes liv. Vi har ofta intressanta diskussioner om jordelivet, upplevelser från andra sidan och uppenbarelser. Det har gjort att jag känner att hon har påverkat mitt liv i riktning mot hennes. Ett antal händelser har även gjort att vi känner stor samhörighet med varandra. Ser i henne min idealkvinna. Vi har samma stjärntecken och jag har aldrig träffat någon som varit så lätt att prata och diskutera med. Nu när det har börjat brännas och komma varandra närmare får jag intrycket av att hon enbart vill vara min vän. Kan det vara så att hon egentligen inte har så stort behov av närhet och kärlek eller skräms hon av rädsla när det blir för nära? Olle, kan du med dessa rader ge någon tolkning ”utifrån”?

Efter knäppgöken behövs du

Grattis till att du har blivit förälskad i en fantastisk dam. Ditt brev var som du vet väldigt detaljrikt och långt. Tvingades därför korta ner brevet. Men ur brevet uppfattade jag dig som en genuint snäll och bra man. Och det är precis en sådan man ditt hjärtas dam behöver efter den där knäppgöken hon en gång i tiden hade en relation med. Men du måste öka tempot här och inte helt fastna i yogamattan. Vad jag förstår av ditt brev har du inte förklarat din kärlek för henne. Gör det nu till helgen. Bjud henne på brakmiddag på fredag, häll upp ett bastant glas rött, ta hennes hand och förklara din kärlek. Visst kan du få nobben men du har då i alla fall försökt och jag lovar att kommer att kännas befriande. Till sist vill jag säga till dig att jag tror på dig och din kärlek. Du är som sagt en bra och godhjärtad man och dessa herrar vinner i slutändan.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla doktorn bums på [email protected]