Meghan Markles ex-man gör tv-serie om skilsmässan – och prins Harry

NÖJE

Det är officiellt! Meghan Markle och prins Harry syns för första gången tillsammans i offentliga sammanhang.

Och snart kan vi se mer av paret – eller i alla fall en fiktiv version av dem.

Markles ex-man planerar nämligen att producera en tv-serie baserad på sin skilsmässa med skådespelaren.

1 av 2 | Foto: SPLASH NEWS
Trevor Engelson och Meghan Markle.

Meghan Markle, 36, och prins Harry, 33, har träffats i över ett år. Men det är först nu som de syns tillsammans offentligt, skriver People.

Det var i samband med helgens öppningsceremoni av The Invictus Games i Toronto, som de båda fångades på bild. Nu satt de visserligen ett par rader från varandra, men likväl var de där tillsammans.

Prins Harry har en del att tacka The Invictus Games för, en tävling för militärpersonal som dragit på sig allvarliga skador i tjänsten och prinsens hjärteprojekt. Det var nämligen genom den han träffade Markle som spelar in tv-serien ”Suits” i Toronto.

”Delar vårdnaden med brittiska kungahuset”

Bilderna på paret kommer bara en dag efter att Deadline rapporterat om att Markles ex-man Trevor Engelson, 40, planerar att producera en tv-serie som ska vara inspirerad av hans skilsmässa med skådespelaren.

Paret var tillsammans i nästan nio år, och vad det verkar har Engelson ännu inte kommit över separationen.

Han ska ha fått idén till serien när han och en kollega diskuterade vad som skulle ha hänt om han och Markle haft barn, och han en dag plötsligt blev tvungen att dela vårdnaden, inte bara med Meghan Markle utan även med det brittiska kungahuset och allt vad det innebär.

Enligt Deadline ser det ut som att serien faktiskt kan bli av. Bland annat har man lyckats få med Danny Zuker, exekutiv producent till succékomedin ”Modern family”, i projektet, och nu uppges även tv-kanalen Fox vara intresserade.

Vem är Meghan Markle? 00:36
ARTIKELN HANDLAR OM