Alex Schulman bad Camilla Läckberg om ursäkt

1 av 4
NÖJE

De skämtar och driver med kändisar i sin podcast.

Nu medger Alex Schulman och Sigge Eklund att de ibland kan passera gränsen för vad som är okej.

– Jag bad Camilla Läckberg om ursäkt, säger Alex Schulman i en intervju med Expressen.

Oavsett om det handlar om Gustaf Skarsgårds sommarprat eller Camilla Läckbergs bröllop. Ingen kändis går säker i Alex och Sigges podcast.

I en intervju med Expressen berättar duon om vad de tycker är okej att skämta om.

– Om en person som verkar i offentligheten gör något som vi kritiserar så måste vi få göra det även om det är jobbigt för den som vi kritiserar, säger Alex Schulman till tidningen.

Han menar att det ändå finns flera saker att ta hänsyn till. Dels att de når ut till hundratals lyssnare med sin podcast och att det därför kan vara svårt för personen i fråga att svara på kritiken, dels att det blir en bra balans i diskussionen duon emellan.

”Det får Jihde tåla”

Nyligen skämtade de om Peter Jihde i sin podcast, något som de senare menade var anledningen till att de inte fick vara med i TV4:s Nyhetsmorgon. I det fallet tycker de att de inte gjorde fel.

– Men i Peter Jihde-fallet är det en person som har en större eller lika stor plattform som vår och som är en stark medieprofil. Att vi skojar om att han är lättkränkt får han tåla, säger Alex Schulman.

Det finns dock gånger då de ångrar något de sagt.

Sigge Eklund har tidigare berättat att det blev fel när de skojade om Gustaf Skarsgård. Och till Expressen säger Alex Schulman att även Camilla Läckberg fått sig en ursäkt.

– Jag bad Camilla Läckberg om ursäkt senast i somras för att jag skojade om hennes bröllop. Då blev hon väldigt ledsen, med all rätt, och då var det bra att be om ursäkt.

ARTIKELN HANDLAR OM