Magdalena Graaf gifter sig: ”Hjälp vad spännande”

Ska säga ja – efter åtta år

1 av 2 | Foto: GUSTAV GRÄLL
Magdalena Graaf.
NÖJE

Magdalena Graaf och kärleken Filip Larsson har bestämt sig.

Nu gifter de sig – efter åtta år.

”Vi har sagt i September. Varför jag skriver det här, är för att då blir det svårare att skjuta på det då”, skriver Magdalena Graaf på sin blogg.

Det vaknas bröllopslycka för Magdalena Graaf, 41, och Filip Larsson, 43.

Magdalena Graaf avslöjade själv den glada nyheten på sin blogg:

”Vi har bestämt att vi ska GIFTA oss nu!! JEPP 8 år senare”, skriver hon och fortsätter:

”Vi har sagt i September. Varför jag skriver det här, är för att då blir det svårare att skjuta på det då. Hitta ursäkter och inte ta sig tiden.”

Magdalena Graaf och Filip Larsson förlovade sig 2012. Då gick Filip ned knä på en kräftskiva i Ystad 2012 – och överraskade Magdalena med ett chockfrieri.

”Tårarna sprutade, och inte ett öga var torrt. Vi var omringade av familj, stämningen var magisk, luften stod stilla och 20 personer väntade på ett svar...”, berättade Magdalena då om frieriet på sin blogg.

”Kommer bli mycket jobb”

Men sedan dess har tiden gått . Nu, fem år senare, har paret bestämt sig för att sätta lite press på sig själva, skriver Magdalena i bloggen.

”Vi måste börja planera och rodda. Både jag och Filip har fullspäckade scheman, så det kommer bli MYCKET jobb och fix under kvällar och nätter. Vi sa ’maj eller september’ Nu blir det september. Annars kommer det inte bli gjort”, skriver hon och fortsätter:

”Hjälp vad spännande!! Hur, var? Det är frågan nu... Vi vet på ett ungefär vad vi vill ha för bröllop. Det ska bli spännande.”

Nöjesbladet har sökt Magdalena Graaf.

ARTIKELN HANDLAR OM