Amanda Schulmans PR-trick - gör en ”Beyoncé”

Medieprofilen: ”Man älskar ju allt som Beyoncé gör”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Amanda Schulman visar upp sin gravidmage på Instagram. På bilden poserar hon i bikini framför en blomstervägg.

Känns det bekant?

– Jo, men man älskar ju allt som Beyoncé gör, säger medieprofilen.

Amanda Schulman väntar sitt tredje barn tillsammans med Alex Schulman.

Nu gör medieprofilen en ”Beyoncé” - genom att visa upp sin gravidmage på liknande sätt som artisten själv gjorde för en tid sedan.

Amanda Schulman, som är kreativ chef för Perfect Day Media och designer för klädmärket Daisy Grace, vill hylla Beyoncé. Världsstjärnan står för det som Amanda Schulman vill förmedla som designer, menar hon.

– Jo, men man älskar ju allt som Beyonce gör! Hon är helt otrolig och fantastisk, vilket gör att vi nu när vi skulle lansera vår nya badkollektion inte kunde låta bli att göra en hommage till Beyonce i och med den här bilden nu när jag också är gravid. Beyonce hyllar alla kvinnors kroppar och har ju verkligen embreacat sin graviditet, säger hon i ett uttalande på klädmärkets hemsida.

Men Amanda Schulman är inte den enda som imiterar Instagrambilden på Beyoncés babybula.

Celeste Barber, skådespelare, författare och komiker, har gjort en grej av att kopiera kändisars Instagramselfies. När Beyoncé fick Internet att explodera med bilden på babybulan, gjorde Celeste Barber en egen tolkning.

”MEDDELANDE! Beyoncé är gravid med tvillingar och jag har haft två framgångsrika tarmrörelser den här veckan. Vilken magisk vecka för oss alla”, skriver hon i inlägget.

Publicerad: