Kanal 5

”Big bang theory”-stjärnornas fina gest säkrar nya säsonger

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Framtiden har varit oklar för succéserien ”Big bang theory”.

Men nu kan stjärnorna själva ha säkrat att det blir fler säsonger, rapporterar Variety.

”Big bang theory” är inne på sin tionde säsong. Huruvida det blir en fortsättning har länge varit oklart, men nu ser det ut att lösa sig. Och det kan producenterna tacka sina stjärnor för.

Ett tag såg det nämligen ut som att man inte skulle kunna ge skådespelarna Mayim Bialik och Melissa Rauch, som spelar ”Amy” och ”Bernadette”, löneökning. I dagsläget får de 200 000 dollar för varje avsnitt, att jämföra med en miljon dollar som övriga i ensemblen får.

Stjärnorna sänker sin lön

Framtiden var högst osäker, men enligt Variety ska nu resten av ”Big bang”-gänget, bestående av originalmedlemmarna Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar och Simon Helberg, bestämt sig för att gå ner i lön för att Rauch och Bialik ska få mer betalt.

Det rör sig om en sänkning på 100 000 dollar, vilket skulle göra att Bialik och Rauch, som gjorde debut i säsong tre, tjänade 450 000 dollar per avsnitt.

Ingenting är ännu klart, skriver Variety, men mycket talar för att alla parter går med på avtalet, vilket skulle innebära att serien förlängs med två nya säsonger. Detta ryktas bli de sista.

”Vänner” gjorde likadant

Det är inte första gången som något liknande händer. Omåttligt populära serien ”Vänner” kunde fortsätta i ett decennium, mycket tack vare att seriens stjärnor gick ihop och krävde lika lön.

”Big bang theory” sänds i Sverige på Kanal 5.

ANNONS EXTERN LÄNK

Dela julkänslan och låt julen blomma – skicka ett blombud med Interflora här!

Interflora

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Kanal 5

Big bang theory (tv-program)