Makarna Strömstedt gör kärleksprogram

Pratar känslor med svenska kändisar

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

NÖJE

I makarna Strömstedts nya program ska svenska kändispar öppna upp sig om sina relationer.

Först ut är Mikael Persbrandt och Sanna Lundell.

– Jag älskar våra öppenhjärtiga samtal med paren som så generöst delar med sig av sina liv, säger Jenny Strömstedt.

Nöjesbladet har tidigare rapporterat om att Niklas Strömstedt lämnar SVT för att jobba för TV4. Tillsammans med frun Jenny Strömstedt gör paret tv-programmet ”Tillsammans med Strömstedts”.

I programmet träffar paret svenska kändisar för att prata om deras relation. Det ska bland annat diskuteras hur man vårdar sin kärlek och hur man får passionen att hålla sig kvar.

– Jag har under större delen av mitt liv skrivit om mina egna erfarenheter och drömmar om kärleken. Nu tänker jag att det är dags att ta reda på hur det funkar för andra, i verkligheten, säger Niklas Strömstedt i ett pressmeddelande.

”En nära relation”

Först ut att diskutera känslor med Strömstedts är Mikael Persbrandt och Sanna Lundell.

– Nästan alla strävar efter en nära, välfungerande och kärleksfull relation. Men nästan alla dras med samma frågeställningar för att få det att funka. Jag älskar våra öppenhjärtiga samtal med paren som så generöst delar med sig av sina liv, säger Jenny Strömstedt i pressmeddelandet.

Totalt kommer Niklas och Jenny besöka sex kända par som får dela med sig av sina erfarenheter. Bland andra Lasse Hallström och Lena Olin samt Felix Herngren och Clara Byström Herngren.

”Tillsammans med Strömstedts” har premiär torsdagen den 9 mars klockan 21.00 i TV4.

Publicerad:

LÄS VIDARE