Justin Timberlake i otrohetsaffär

NÖJE

Bedrog Cameron Diaz i London

Vad har David Beckham och Justin Timberlake gemensamt?

Svar: En otrohetsaffär.

Justin Timberlake ska nämligen ha tillbringat två dygn med modellen Lucy Clarkson när han var på besök i London i januari.

Foto: Justin Timberlake.

När Justin Timerlake gör en ”David Beckham” och vänsterprasslar, går den 22-åriga modellen Lucy Clarkson i Rebecca Loos fotspår och berättar om sin kärleksaffär. Detta i den brittiska upplagan av News of the World.

Lucy Clarkson berättar där att hon och Justin Timberlake träffades i januari i London efter att Justin sett henne i ett modemagasin.

De träffades över några drinkar och bytte telefonnummer.

Att popstjärnan var tillsammans med skådespelerskan Cameron Diaz verkade inte hindra honom från att följa med Lucy Clarkson hem till hennes lägenhet.

– Jag tog upp att han var tillsammans med Cameron men det var som om hon inte existerade, berättar Lucy Clarkson.

Utelämnar inga detaljer

Andra gången de träffades var på efterfesten av en av Justins spelningar i London. Justin ringde modellen och bad henne komma till hans hotellrum.

Lucy Clarkson väljer att inte utelämna några detaljer om romansen. Om Justins mest privata kroppsdel säger hon så här:

– Jag blev imponerad. Han hade större än genomsnittet och jag var överväldigad. Men jag tyckte inte om att kyssa honom eftersom jag tyckte att hade för smala läppar.

Lucy Clarkson berättar också att hon aldrig gick ”hela vägen” med Justin Timberlake, eftersom han var rädd för att göra henne med barn.

– Hade vi bara haft skydd hade vi nog gått hela vägen. Det var tydligt att han var desperat, säger hon.

Alexandra Ramnewall