Vad har Lady Gaga betytt för dig?

NÖJE

Läsarnas hyllningar och Gaga-outfits

1 av 2 | Foto: Här är min "Poker Face" Gaga-outfit! MVH, Jenny

”Min 19 månader gamla son älskar Gaga!”

Hej,

Min son som är 19 månader avgudar lady gaga! Det första han säger på morgonen är Gaga! o det första han säger när vi kommer hem är gaga! Han vill kolla på hennes video på Youtube o han dansar för fullt till hennes låtar som poker_face och Bad romance! Det här har pågått nu i ett halv år! Nu börjar jag o min man undra hur länge han ska "tjata" om gaga. Han är totalt kär i gaga! Det är verkligen hans första kärlek! :-)

Synd att han är så liten för att gå på konserten. Annars ahde jag tagit med honom dit!:) jag är säker på att det hade gått hur bra som helst nu också!

Så nu är lady gaga speciell person för mig! och det är pga min son Max.:-)

Med Vänliga Hälsningar

Masha Lindvall, Stockholm

”Åt upp Lady Gagas pasta”

Hej!

Jag började först gilla Lady Gaga efter jag hörde hennes akustiska version av poker face. Jag som är en inbiten hip-hop och electro dude blev ett galet Gaga fan. När jag var i London och jobbade på en restaurang/cocktail bar så kom hon och två av hennes kompisar och åt middag där. Att se en sån stor stjärna stå 10 meter ifrån mig var inte illa. Efter hon hade ätit upp och dragit därifrån men en massa kameror i ryggen så gick jag fram och dukade av bordet. Självklart åt jag upp hennes pasta och snodde gaffeln hon åt med. Den ligger nu i mitt kök safe and sound. Funderat på att sälja den men det går väl aldrig att bevisa något så det får väl förbli en raritet för mig! Ikväll kommer det blir drag!

Tack och Hej! Carl-Hampus, 19

”Man får livet tillbaka”

Hon är en lady som är som en ledgångare som känns stark och skön och kan ge oss stackare en pusch framåt i vårat inrutade liv.

Man får livet tillbaka.

mvh ninotchka

”Okej för en tjej att sticka ut”

Lady Gaga för mig är inte bara en popstjärna med galna outfits och låtar som aldrig någonsin får en att sitta still, utan också någon som fått mig att inse att det är okej att sticka ut. Hon har visat att en tjej har chansen att ta plats om hon vill, utan att bry sig om all den negativ respons som kommer med det. Av dessa anledningar, och många där till, älskar jag Gaga!

/Sabina Widman

.