Nöje

Kielos: Han borde inte ha tid med Fort Boyard

Av: 

Katrine Marçal

NÖJE

Det kommer att bli ett fruktansvärt jämnt val.

Allt står på spel för Mona Sahlin.

Socialdemokraternas problem är att de har svårt att vinna väljare i Stockholm. Thomas Bodström har fått uppdraget att vända partiets trend i storstaden.

Så vad gör Thomas Bodström?

Han hälsar på Fader Fouras.

Thomas Bodström är inte bara socialdemokrat, han är en mycket upptagen socialdemokrat. Han driver advokatbyrå, skriver deckare, sitter i styrelser är riksdagsledamot, kyrkopolitiker och ordförande i justitieutskottet.

Efter valet vill han åka på USA-turné: gästföreläsa på universitet, skriva en fjärde bok och blogga. Han tycker att Mona Sahlin ska utse honom till minister ändå, om hon vinner valet.

Thomas Bodström är ­inte ­politiker – han är ett bemanningsföretag. Han borde ­inte ha tid med ”Fångarna på ­fortet”.

Den förre justitieministern försvarar sig med att han samtidigt som han jagar nycklar med Gunde Svan kommer att prata politik. Men även om Bodström lyckas övertala allt från dvärgar till Agneta Sjödin om att a-kassan måste återställas innan sumon slår i gongongen. Det är för sent. ”Fångarna på fortet” sänds först efter valet.

Att Bodström hellre kryper ner i en håla full med spindlar än pratar med väljare i en valrörelse, det säger en del om vad han prioriterar. Som han själv uttrycker saken: ”Det här gör jag för att det känns roligt”.

Man kan bli kändis för att man är politiker. Men man ska inte bli politiker för att få vara kändis.

Eller leka med andra kändisar.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert: