Rourke gillar inte andra skådespelare

NÖJE

Mickey Rourke har gjort storstilad come back på vita duken de senaste åren.

Men han har inte mycket till övers för sina kollegor i Hollywood

Foto: Mickey Rourke poserar för ett portträtt med sin nya hundvalp Mush.

Mickey Rourke, 57, har inte mycket till övers för andra skådespelare. Han tycker att få personer i Hollywood är så professionella som de verkar och att många av dem "suger".

— Du kan vara mindre än medioker och fortfarande vara en jävla filmstjärna. Jag respekterar väldigt få skådespelare. Några av dem får massvis med credd bara för att deras film dragit in 200 miljoner dollar, men ändå; de suger, säger Rourke till Contactmusic.com.

”Om man slickar rätt röv så...”

Ord och inga visor alltså. Förr brukade han säga också precis vad han tyckte till sina kollegor men det har han slutat med. Han berättar för Parade.com:

— Det har varit viktigt för mig att lägga sånt åt sidan och tänka: 'Det här är jobb. Om man slickar rätt röv och har tur kan man få vara med i en film eller två, man kan hålla på i åtminstone 10 år.' Så nu håller jag tyst och kelar med mina chihuahuas.

Och Mickey Rourkes nya filosofi verkar ha fungerat strålande. 2008 gjorde han comeback med kritikerhyllade filmen ”The Wrestler” och han är nu aktuell med storfilmen ”Iron Man 2”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!