Nöje

Rapporten klar: Därför dog Paul Walker efter kraschen

Av: 

Andreas Hansson

NÖJE

Det var en kombination av yttre våld och brännskador som tog livet av ”Fast & Furious”-skådespelaren Paul Walker, uppger rättsläkare i Los Angeles, enligt CNN.

Den avslutade obduktionen efter dödsolyckan blev klar under tisdagen.

Nu meddelar rättsläkarna i Los Angeles att ”Fast & furious”-stjärnan Paul Walker, 40, dog av yttre våld och brännskador.

Skådespelarens vän, racingproffset Roger Rodas, 38, som körde Porschen de båda dödskraschade i avled efter ett flertal skador orsakade av yttre våld.

Exploderade efter kraschen

Resultaten av de toxikologiska undersökningarna väntas ännu dröja 6–8 veckor. Allt tyder enligt obduktionen på att båda männen dött som följd av olyckan. Bilen, en Porsche Carrera GT av 2005 års modell som tillverkaren tidigare varnat för, ska ha kraschat in i en lyktstolpe i Santa Clarita under natten till söndag. Enligt utredare färdades bilen i långt över 150 km/h innan kollisionen.

Videoklippet ovan visar sedan hur bilen exploderar i ett hav av eld. Sjok av tjock rök bolmar sedan upp från bilvraket.

Oklara omständigheter

De båda männen har sedan beskedet sörjts av fans världen över.

Polisen arbetar fortfarande för att fastställa orsaken till olyckan, men hindras av massorna av fans, enligt AP.

Inspelningarna av ”Fast & Furious 7” där Walker har en av rollerna, har pausats enligt Universal Pictures. En stor del av filmen är redan klar och den planeras ha premiär i juli. Universal Pictures har inte sagt hur filmen kommer att bli efter Paul Walkers död.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Publisert: