Melodifestivalen

SCHLAGERN PRESENTERAS AV

”Nerverna börjar ju smyga sig på”

Av: 

Frida Sjödin

NÖJE

Shirley Clamp laddar för Melodifestivalen

Shirley Clamp säger: Heeeeeej!!! Shirley här!! Nu är jag redo att svara på era frågor! Kraaaaam
lina16 säger: hej! chirley! :) hur känns det att vara med i mello igen?? jag hoppas du vinner hela skiten!!!!!
Shirley Clamp säger: Hej! Det känns skitbra! Jag har längtat och det ska bli jättekul! Tack för att du hejjar på mig!
Harre säger: Kommer du sopa banan med de andra deltagarna?
Shirley Clamp säger: Hahahaa, om det ändå vore så lätt :-) Nej, men min önskan är ju självklart en finalplats i Globen!
Linda L säger: Hej vännen!! Börjar du bli nervös inför lördagen? Älskar din nya låt. Har du hela familjen med dig i göteborg som stöttar dig? Önskar dig lycka till.. Kram
Shirley Clamp säger: Hej Linda! Nerverna börjar ju smyga sig på, men så}n tur är har jag ju familjen här som tar hand om mig! Tack, vad kul att du gillar min låt!
Pernilla säger: hej Shirley! Vi ses i scandinavium ikväll. Vilka två tror du går vidare till final?
Shirley Clamp säger: Hej Pernilla! Oj vad svårt.. men eftersom jag inte har hört alla låtar än är det ju jättesvårt.. men de låtar jag hunnit höra är ju natuligtvis det bästa jag någonsin hört, hahaha ja nerverna börjar komma :-)
JIM säger: Hur orolig behöver man vara för att rösten inte ska hålla imorgon?
Shirley Clamp säger: Oroa dig inte.. när det väl gäller ger jag alltid 100% i dessa förkylningstider ska man ju vara glad att man har en röst överhuvudtaget :-)
Susanna. säger: Hej Shirley, älskar din röst, tycker MIN KÄRLEK är bäst.....tycker du årets låt är lika bra??? eller....
Shirley Clamp säger: Hej Susanna! Min Kärlek kommer alltid att ligga mig varmast om hjärtat, det är ju tack vare den låten jag är där jag är idag! "Med hjärtat fyllt av ljus" betyder mycket för mig på ett annat sätt.. den handlar ju om vad som är viktigt i livet.. jag tror att du kommer att uppleva en mognare Shirley på scenen i morgon kväll!
Johanna säger: Hej Shirley vill börja med att säga att du är grymm!!! Hur ser du på dina vistchanser?
Shirley Clamp säger: Hej Johanna! Det är så svårt att svara på just den frågan.. den har dykt upp ett flertal gånger under senaste tiden. Jag tycker att min låt är en vinnarlåt, men det är så många olika faktorer som spelar in vilket gör det helt omöjligt att sia.
Alleman säger: Tror du din låt funkar i Europa?
Shirley Clamp säger: När jag hörde låten första gången fick jag direkt känslan av att den skulle vara lika vacker på ett annat språk.. lite Edit Piaf känsla.. den skulle vara otroligt vacker på t.ex Franska
DiscoKaj säger: Hur mycket pengar spelar en schlagerhit in?
Shirley Clamp säger: Det är ju jättesvårt att svara på.. har aldrig fått någon specificerad summa på någon specifik sång.. men en hit kan ju öppna dörrar på många sätt i ens karriär, vilket gör att man med lite klokt förvaltande kan tjäna en del pengar på den såklart
Rosis säger: Hej! Vad är det för typ av låt du tävlar med?
Shirley Clamp säger: Hej! Det är en svensk ballad. Den är pampig och har ett skönt driv i sig! Texten gör att jag kan sjunga hela låten med ett leende vilket känns jättebra!
Alleman säger: Har du nån maskot med dig under tävlingen?
Shirley Clamp säger: Haha, ja då svarar jag min dotter Vilja förstås :-) Men sen har jag också gåvor av olika slag ifrån mina närmsta vänner och dessa har jag ju med mig i logen!
jimmy säger: hej hej hur är det att vara kändis =)
Shirley Clamp säger: Hej Jimmy Det har sina för och nackdelar.. fördelarna är ju att man får möta glada människor som ger en fina komplimanger :-) Nackdelen är väl att man mer eller mindre alltid måste tänka på hur man ser ut hahaha
Moderator säger: Nu kommer den sista frågan.
Carropiiz säger: Hej Shirley, vad gillar du Scotts? :)
Shirley Clamp säger: Hej! Jag har tyvärr inte hunnit höra deras låt ännu, men jag har pratat med dem lite och de verkar vara otroligt trevliga killar!!
Moderator säger: Tack till Shirley och till alla som ville chatta!
Shirley Clamp säger: Taaaaack självaaaa! Nu ger vi jääärnet!! :-) Kraaaaam Shirley

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp smidigt startkit här

Dentway

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Melodifestivalen