Nu får hon vårdnaden om barnen

NÖJE

Katherine Jackson fördes i väg till en lyxig sparesort

1 av 6 | Foto: VAR PÅ SPA-BEHANDLING Katherine Jackson var försvunnen i elva dagar. I går nekade hon i tv att hon blivit kidnappad av sina barn. ”Jag är här i dag för att berätta för alla att jag mår bra. Jag är tillsammans med mina barn och de skulle aldrig göra en sån sak mot mig”.

Nu har Michael Jacksons mamma Katherine återfått vårdnaden om hans tre barn, Prince Michael, 15, Paris, 14, och Blanket, 10.

Rätten meddelade beslutet efter att ha hört hennes version om varför hon försvann i nio dagar.

– Jag litade på folk som jag trodde var ärliga.

Foto: Enad familj. Prince Michael, Paris, Blanket och Katherine Jackson.

I det edsvurna vittnesmål som nöjessajten TMZ har tagit del av framgår att Katherine, 82, den 14 juli skulle köra till New Mexico för att se sina barn uppträda.

Samma dag dök en läkare upp och sa att det var bättre för henne att ta ett plan. Hon säger att hon lydde, eftersom hon trodde att ordern kom från hennes personliga läkare.

Men när hon klev av planet befann hon sig i Arizona, där hon hade bokats in på en lyxig resort.

– Hennes barn förde henne till spahotellet för att hon hade högt blodtryck, säger hennes advokat.

Katherine uppger att hennes telefon och Ipad togs ifrån henne på hotellanläggningen och att hennes rumstelefon var urkopplad. Inte heller ska det ha funnits någon tv.

När hon frågade om barn­barnen fick hon beskedet att de mådde bra och att hon inte behövde oroa sig. Hon säger också att hon inte visste att hon hade anmälts försvunnen och att hennes barnbarn var oroliga.

Vem som förde henne till hotell­anläggningen och vem som skickade läkaren till hennes hem förklarar hon inte.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!