Simon och Camilla har fått nog

NÖJE

Camilla Läckberg: ”Finns massor jag INTE lägger ut”.

1 av 5 | Foto: Deckardrottningen Camilla Läckberg är trött på näthatet. ”Så sjukt less på att alla ska ha åsikter”, skriver hon – och lämnar Instagram.

Det stormar kring deckardrottningen Camilla ­Läckbergs Instagram – igen.

Efter sitt frikostiga delande av sitt privatliv har hon nu valt att lägga ner sin sociala medienärvaro, åtminstone tillfälligt.

Författaren delar generöst med sig av sitt privatliv, med många bilder på pojkvännen, mma-fightern Simon Sköld, 27. Kärleksförklaringarna dem emellan retar upp många, och nu har hon bestämt sig för att ta en paus från Instagram.

”Varken jag eller Simon ser vad det stora problemet eller det störande är med att visa att man är kär offentligt. Hur kan lite kärlek vara fel i flödet?”, skriver hon i en kommentar, samtidigt som hon meddelar att hon inte kommer att posta fler bilder på ett tag.

”Ni kan följa konton med bilder av solrosor och regnbågar i stället.” skriver hon.

Sågas i radio

Läckbergs hållning till sociala medier har tidigare kritiserats av journalisten Linda Skugge, 41, och nu har även komikern Mikael ­Tornving, 54, gett sin syn på saken i Mix Megapol.

– Det är kopplat till ett bekräftelsebehov som jag inte har på det sättet. Jag mår inte bättre av att 53 000 personer ser vad jag åt till frukost i morse, säger han.

Tornving anser att Camilla bygger sitt varumärke på ett smart sätt, men att det kan bli svårt att skilja på varumärket och personen.

Har gränser

”Ja jo jag är ju den första att hålla med om att jag är sjukt lökig vad gäller Simon. Men tycker det är härligt att få vara det, och bjussar gärna på det”, kommenterar Camilla på Instagram, och tillägger att hon är tydlig med att även hon har gränser:

”Finns massor jag INTE lägger ut för jag bedömer det som privat. Så kärnan är ju att jag styr och kontrollerar själv.”

Camilla är just nu på semester i Thailand, medan Simon är på hemmaplan för att delta i nya säsongen av ”Let’s dance”.

ARTIKELN HANDLAR OM