Så gör du en Shemar Moore-inspirerad spellista

NÖJE

En dos Shemar Moore gör dig bara gott

1 av 24 | Foto: Älskaren Shemar Shemar gillar kvinnor...

Shemar Moore spelar den där lite truliga detektiven i tv-serien Criminal Minds. Privat är dock Shemar minst sagt en glad herre. Han gör inte annat än glider runt stranden, kramas skrattar och visar upp sin minst sagt imponerande torso. Ett tilltag Nöjesbladet självklart har rapporterat om tidigare. Men Shemar är inte bara en väldigt älskvärd och välbyggd tv-stjärna. Shemar är en musikälskare också. För sina fans har han nyligen beskrivit hur man skapar en Shemar Moore-inspirerad spellista.

Här är artisterna du ska tänka på när du skapar en Shemar Moore-inspirerad spellista:

Drake
Enligt Shemar funkar Drake på jordens alla spellistor. Den kanadensiska rapparen funkar på gymet, i bilen och för den där speciella dejten. Strössla med Drake alltså tycker Shemar.

Sarah McLaughlin

Även hon en kanadick. Känd för sina känsliga ballader och vokala förmåga. Shemar tycker att Sarah McLaughlin är helt otroligt bra när det ska hemdejtas lite.

Phil Collins
Det är Phil som Shemar relaxar och tar det lugnt till. Shemar gillar både Phils soloalbum och de med orkestern Genesis.

Michael Jackson
När det kommer till muskelbyggande finns det ingen bättre än Michael Jackson anser Shemar. Och det är just superalbumet Thriller som det ska lyftas skrot till.

Joe Cocker
Shemar gillar bilar. Gärna snygga välpolerade muskelbilar att döma av Moores instagramkonto. Och när Shemar ska ut på roadtrip är det Joe Cocker som gäller. Shemar gillar att Cocker både har lugna och riviga låtar. 

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!