Här gömmer sig Orlando bakom Selena

avPaulina Bånge

1 av 3 | Foto: STELLA PICTURES
BILDBEVISET: Tittut! Orlando smyger bakom Selena på flygplatsen i Los Angeles.

Kolla in flygplatsbilden som får romansryktena att gå heta!

Dramatiken trappas upp i Hollywoods mest förvirrade kärlekskarusell. I veckan sågs Orlando Bloom, 37, och ­Selena ­Gomez, 22, smyga ut från en flygplats i Los Angeles tillsammans. Det hade då tisslats och tasslats om paret i flera månader. Men låt oss ta det från början.

I somras överraskades världen av ett oväntat kändisbråk. Den annars så lugna skådespelaren Orlando Bloom gick till attack mot Justin Bieber, 20, under en fest på Ibiza.

– Man kände hur smockan hängde i luften, hela restaurangen kände av stämningen tror jag, sa en av gästerna på nattklubben till Nöjesbladet efteråt.

”Flörtat med varandra”

Bakgrunden till bråket ska ha varit att Justin Bieber haft en romans med Orlando Blooms exfru ­Miranda Kerr, 31. Enligt People var flickidolen en av anledningarna till parets skilsmässa.

– Orlando hörde att de hade flörtat med varandra på en fest, och han var inte direkt glad över det, sa en källa till People då.

Men det slutar alltså inte där. Orlando Bloom fick snabbt revansch på Justin Bieber – genom att börja hänga intensivt med hans eviga on/off-flickvän Selena Gomez. I våras sågs de hångla utanför en lokal i Los Angeles, enligt TMZ.

Och om man ska tro de nya bilderna på paret verkar den romansen inte vara över än.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!