QX gaygala

Släckte lampan för SD – blev utbuad

Av: 

Rebecka Ljung

NÖJE

Dario Idzakovic: ”Viktigt att stå upp för sin åsikt”

Sissela Kyles gäst på scenen - KFUM-profilen Dario Idzakovic från Malmö - blev utbuad av en oidentifierad man i publiken.
Sissela Kyles gäst på scenen - KFUM-profilen Dario Idzakovic från Malmö - blev utbuad av en oidentifierad man i publiken.

Alla på QX-galan uppskattade inte när politiken kom in på ett hörn.

Den årliga QX-galan för Sveriges hbtq-community kallas ofta för årets roligaste, och ses som en plats för kärlek, gemenskap och pepp.

Utbuad

Men måndagens fest på Cirkus fick inte bara hurrarop. Halvvägs in blev Sissela Kyles gäst på scenen – KFUM-profilen Dario Idzakovic från Malmö – utbuad av en än så länge oidentifierad man i publiken.

Idzakovic är känd sedan han avbröt Sverigedemokraternas valvaka i KFUM:s lokaler i höstas, genom att slå av strömmen och dra i gång ett brandlarm. Partiet hade inte bokat lokalen för något politiskt möte.

Tog inte illa vid sig

Spekulationerna surrade lite på Cirkus kring vem som stod för bu-ropet. Dario Idzakovic själv tog inte illa vid sig av händelsen.

– Jag hörde det och tänkte ”varför?”. Men jag är inte direkt upprörd. Det är viktigt att man står upp för sin åsikt, så jag respekterar honom för det. Det får stå för honom, säger Dario Idzakovic till Nöjesbladet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vita tänder i sommar? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter

Dentway

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

QX gaygala

Sverigedemokraterna