Harry Styles var ute och rullade hatt

avOlle Kvarnsmyr

NÖJE

Harry Styles sitter inte hemma och kollar på ”På spåret” direkt

1 av 87
Spexaren Harry När Harry vill spexa spelar han ett luftinstrument - här luftkeyboard

One Direction uppträdde nyligen på BBC Music Awards. Efter spelningen var det nanna kudden för kvintetten. Förutom för Harry då

Spelningen på BBC Music Awards gjorde medlemmarna i det omåttligt populära boybandet One Direction hur trötta som helst. Kvintetten har den senaste haft ett närmast omänskligt schema. Det har varit konserter, promogig, selfiesar och ändlösa intervjuer. Att 1D skulle nanna kudden var i sammanhanget närmast självklart.

Harry - absolut inte en tröttmössa

Men det fanns en man i sällskapet som inte var trött. En man som bara ruskade på sina lockar, höjde smärtgränsen, fyrade av sitt allra gladaste smajl och gjorde sig redo för P.A.R.T.Y. Vi känner honom alla som Harry.

Randigt och tajt

The Glam Rock Christmas Party hette tillställningen Harry begav sig på. Harry gjorde entré med sina sina allra tajtaste finbyxor. Randiga såklart. Och på Harrys torso satt en svart skjorta med en urringning som enligt den brittiska publikationen Mirror skulle ha gjort magnaten Simon Cowell avundsjuk. För att inte frysa bar Harry en svart rock och på fossingarna satt ett par synnerligen tuffa boots. Vi kan med all säkerhet anta att Harry gjorde tummen upp åt sin egen spegelbild denna kväll.

Skratt och dans

 Nöjesbladet har ingen som helst aning vad som hände på festen. Men enligt mingelbilderna skrattades det, dracks drinkar och danssteg togs. Vi kan också fantisera över vad som händer när en 20-årig svinrik, ståtlig och beundrad superstjärna går på kalas. Och med dessa Rock'n'roll-fantasier önskar Nöjesbladet just dig en trevlig helg.

ARTIKELN HANDLAR OM