Paow & Samir slutar blogga på Finest

Av: Karin Dofs

Publicerad:
Uppdaterad:

Finest: De färgar varumärket

1 av 3 | Foto: Samir Badran.

Storbloggarna Samir Badran och Paulina ”Paow” Danielsson slutar på Finest.

Nu råder hätsk stämning mellan "Paradise hotel"-profilerna och bloggportalen.

– Både jag och Samir har sagt i ett halvår vi vill byta från Finest, säger "Paow".

Finest.se och bloggarna Samir Badran och Paulina ”Paow” Danielsson går skilda vägar.

Efter den första december kommer deras bloggar inte längre att finnas kvar på sajten, som i stället letar efter en mindre kontroversiell framtoning enligt Alexander Erwik, chefredaktör för Finest.se.

– Paulina ville göra något annat och med Samir så är det ett gemensamt beslut att inte gå vidare med varandra. Det passar oss väldigt bra. Vi har alltid älskat färgstarka människor, men ibland så tar de kontroversiella personerna i bloggvärlden väldigt mycket plats och färgar varumärket lite mer än önskvärt, säger Erwik i en kommentar till Resumé.

”Kommer fortsätta blogga”

Enligt Finest så färgar Danielsson och Badrans åsikter och beteenden av sig på sajtens varumärke. Nu räknar de med att anställa fyra personer under första halvan av nästa år.

– Framtidens finestbloggare ska vara en inspiratör, snarare än en provokatör, fortsätter Alexander Erwik till Resumé.

”Han tar det personligt”

Paulina ”Paow” Danielsson tillbakavisar uppgifterna och säger att det i själva verket är hon som sagt upp sig från Finest.

– Både jag och Samir har sagt i ett halvår vi vill byta från Finest, men vi har haft ett uppsägningstid på tre månader och har behövt vänta. Det verkar som att Alexander tar det personligt, han säger nog så där för att det börjar närmar sig att vi ska sluta, säger hon till Nöjesbladet.

Från och med december kommer hon i stället att blogga på en ny portal.

– Jag känner mig för proffsig för att jobba på finest.

Samirs läger tar saken med ro.

– Samir har ett avtal med Finest som går ut i december, mer än så är det inte. Samir kommer att fortsätta blogga och kommer att meddela var innan han slutar på Finest, säger Brian Modin, manager.

Publicerad: